020-25 00 25Telefontid 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  18% Rabatt

  Pool Chemoform Thermoblock 10 x 5 m Persia Blå

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 109 990 kr

  Du sparar 20 000 kr

  89 990 kr

  Delbetala från 1680 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 3-4 veckor.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Thermoblockpoolen är ett bra val för dig som vill bygga själv och är lite händig. Poolen är enkel att bygga, mycket stabil och har en fantastisk värmeisolation med ett k-värde på 0,29. Denna isolationsförmåga utklassar andra typer av pooler. I och med att värmen stannar kvar längre förlängs din poolsäsong och uppvärmningskostnaden av poolen reduceras.

  Läs mer
  Poolstommen byggs av byggblock och med en välbeprövad konstruktion sätts blocken snabbt och enkelt ihop. Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. Konstruktionen med Thermoblock och betong är välbeprövad och har en lång livstid som ger badglädje i många år framöver. Byggblocken är mycket stabila och har en hög tryckfasthet. De fylls med betong när stommen är färdigbyggd (maskinell betongfyllning möjlig). Ingen efterbehandling av poolväggen krävs. Thermoblockpoolen från Chemoform är dessutom en bra lösning för sluttande tomter. Tack vare den stabila konstruktionen behöver väggen inte efterfyllas utan den kan vara fristående (iakttag armeringskrav).

  Chemoform Scandinavia är en av de största grossisterna i Sverige inom poolbranschen och har mångårig erfarenhet, vilket också märks på produkterna.

  Övergripande beskrivning hur en Thermoblockpool från Chemoform monteras:
  - Utgrävning av en grop. Tänk på att du behöver ha ca 60 cm plats på alla sidor (räknat från poolens yttermått) för att kunna arbeta obehindrat
  - Gjutning av bottenplatta
  - Poolen byggs med Thermoblock som varvas med armering på betongplattan
  - Inbyggnadsdelar monteras
  - Thermoblockstommen fylls med betong (betong ingår ej), kan fyllas maskinellt, med en fallbroms
  - Skyddsmattan limmas på insidan
  - Snäpp-in listen monteras och poollinern hängs i
  - Montering av flänsar på inbyggnadsdelarna
  - Rördragning och installation av sandfilteranläggningen
  - Återfyllning och fyllning av poolen med vatten

  Monteringsanvisning bifogas i alla poolset. Obs! Läs alltid igenom hela monteringsanvisningen samt säkerhetshänvisningarna innan du startar med monteringen.

  Thermoblocken från Chemoform utmärker sig genom ett speciellt ytskikt av kvalitén P80. Olika tryck eller slag kan orsaka synliga bulor i ett mjukare block och därför kräver ett mjukt block oftast en extra plexiglasskiva. Tack vare skikten med tryckfastheten P80 på insidan är en plexiglasskiva inte nödvändig i Thermoblockpoolen. Speciella slutelement gör avslutning i hörnen enkelt.

  En tålig och slitstark liner ingår i alla poolpaket. Dess tjocklek på 0,75 mm och en hög standard i produktionsprocessen garanterar en bra kvalité. Linern monteras med hjälp av en snäpp-in list. Det är en elegant och bekväm lösning där linern hängs i direkt på insidan av poolväggen. Även snäpp-in listen av aluminium ingår i alla Thermoblockpoolpaket.

  Mellan Thermoblocken och poollinern fästs en skyddsmatta. Det ger en angenäm känsla när man går på botten och även en mjukare känsla på poolväggarna. Skyddsmattan skiljer och skyddar därmed linern från byggstenarna. Filt i tjocklek 500 g/m2, levereras med bredd 150 cm.

  Hjärtat i poolen är cirkulationen och Thermoblockpoolerna är utrustad med en kraftfull sandfilteranläggning för att du ska ha ett rent och klart vatten. Poolpaketen är utrustade med den nyaste tekniken och både sandfilter och pump är uppgraderade till mycket effektiva produkter. Sandfiltret rymmer nu ännu större fyllnadsmängd och tål högre tryck än tidigare. Pumpen är kraftfullare och tystare.

  Vi rekommenderar att du kompletterar poolen med belysning, värmepump och ett poolskydd. Belysningen monteras enklast i samband med att poolen byggs och gjuts in i poolen, en eftermontering är svårare och blir inte lika snyggt. För att njuta fullt ut av din pool bör du investera i poolvärmepump. Chemoforms poolvärmepumpar är mycket effektiva och energisnåla utan att påverka miljön. För att hålla poolen trygg även när den inte används bör ett pooltak eller ett poolskydd användas, det håller oinbjudna gäster borta. Läs mer och välj den lösning som passar din pool bäst.

  En allt mer populär lösning är gaveltrappor, det ger en härlig möjlighet till använda poolen som en social yta och passar perfekt för att spendera eftermiddagen vid vattenbrynet och svalka benen. Om du vill använda poolen som träningsredskap kan det vara bra att installera en motströmsanläggning, det ger möjlighet till att simma som ger ett bra träningspass. Ni har drömmarna, vi har tillbehören för att lösa detta.

  Detta ingår:
  - Thermoblock P80 samt slutelement
  - Poolliner (tjocklek 0,75 mm) och snäpp-in list
  - Skyddsmatta för botten och väggar
  - Inbyggnadsdelar i ABS, bräddavlopp, inlopp, väggenomföring
  - Rördelar för montage, samt ändamålsenligt lim och rengöringsvätska för monteringen
  - Sandfilteranläggning
  - Rostfri stege

  Armeringsjärn och betong ingår ej

  OBS! Leverans till tomtgräns.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Chemoform
  Art.Nr. 47720100PB
  Utförande Nedgrävd
  Form Rektangulär
  Färg Persia Blå
  Bredd 500 cm
  Längd 1000 cm
  Djup 150 cm
  Material Termoplast
  Typ Pool

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Bredd
  Längd
  79 990 kr
  103 990 kr
  500 cm
  1000 cm
  49 990 kr
  64 995 kr
  300 cm
  600 cm
  Visa Produkt
  55 990 kr
  72 495 kr
  350 cm
  700 cm
  Visa Produkt
  59 990 kr
  78 995 kr
  400 cm
  800 cm
  Visa Produkt