020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  22% Rabatt

  Poolkemi Clear Pool Flockar Sticks, 8 x 125 g

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 229 kr

  Du sparar 50 kr

  179 kr

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Utlämningsställe
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Steg 4 - Flockning. Om klor och pH-värde är bra men vattnet är grumligt så krävs flockningsmedel. Clear Pool's effektiva flockningsmedel fångar upp små smutspartiklar som annars skulle passera filtret och ge grumligt vatten. Det binder även järn och andra metaller som kan missfärga poolvattnet.

  Läs mer
  Använd Clear Pool Flockar Sticks eller Flockfix flytande för att samla dessa partiklar och ämnen till större flockar så att de antingen fastnar i filtret eller enkelt sugs upp från poolens botten beroende på vilket filter som används. Flockar Sticks doseras i bräddavlopp, endast för pooler med sandfilter. Flockfix flytande sprids ut direkt i poolen. Efter tillsats av flockningsmedel låter man sandfiltret vara inkopplat så att de ihopklumpade flingorna kan filtreras bort (iaktta noga filtrets maxtider!). Rengör filtret efter en dag: ställ om ventilen på sandfiltret till backwash. Vi rekommenderar att kontrollera pH-värdet före flockningen och att genomföra en chockklorering. Alla våra produkter är placerade i ett fem-stegs-system, i den ordning som de skall användas i vattnet.

  Egenskaper

  Varumärke Clear Pool
  Art.Nr. 908601
  Typ Flockfix

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Typ
  79 kr/frp
  99 kr/frp
  Ersättningspatron
  Visa Produkt
  179 kr
  199 kr

  Andra som köpte Poolkemi Clear Pool Flockar Sticks, 8 x 125 g köpte också