22% Rabatt

Poolkemi Clear Pool Flockar Sticks, 8 x 125 g

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 229 kr

Du sparar 50 kr

179 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Steg 4 - Flockning. Om klor och pH-värde är bra men vattnet är grumligt så krävs flockningsmedel. Clear Pool's effektiva flockningsmedel fångar upp små smutspartiklar som annars skulle passera filtret och ge grumligt vatten. Det binder även järn och andra metaller som kan missfärga poolvattnet.

Läs mer
Använd Clear Pool Flockar Sticks eller Flockfix flytande för att samla dessa partiklar och ämnen till större flockar så att de antingen fastnar i filtret eller enkelt sugs upp från poolens botten beroende på vilket filter som används. Flockar Sticks doseras i bräddavlopp, endast för pooler med sandfilter. Flockfix flytande sprids ut direkt i poolen. Efter tillsats av flockningsmedel låter man sandfiltret vara inkopplat så att de ihopklumpade flingorna kan filtreras bort (iaktta noga filtrets maxtider!). Rengör filtret efter en dag: ställ om ventilen på sandfiltret till backwash. Vi rekommenderar att kontrollera pH-värdet före flockningen och att genomföra en chockklorering. Alla våra produkter är placerade i ett fem-stegs-system, i den ordning som de skall användas i vattnet.

Egenskaper

Varumärke Clear Pool
Art.Nr. 908601
Typ Flockfix

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
179 kr
199 kr