5% Rabatt

Pooltak Chemoform Evolution till Thermoblock Pool 10 x 5 m

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 242 900 kr

Du sparar 13 000 kr

229 900 kr

Tillverkningsvara
- Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Ett pooltak förlänger din badsäsong med minst 6 veckor. Den genomsnittliga vattentemperaturen höjs med 4 till 6 °C. Vattnet kyls ned mindre under natten eller perioder med regn. Pooltaket fungerar som ett växthus och när solen skiner ges en direkt uppvärmning av poolen. Säkerheten och möjligheten att sänka risken för olyckor är ett annat starkt argument för ett pooltak. Med ett pooltak krävs det dessutom mindre poolskötsel och din kemikalieförbrukning reduceras genom att skydda poolen från regnvatten, löv, pollen och annan smuts som annars hamnar i badvattnet.

Läs mer
Pooltak från Chemoform har robusta, starka och genomgående profiler som ytbehandlas först efter att de är böjda, genom denna behandling ökar livslängden avsevärt. Det är speciellt viktigt på utsatta delar av pooltaket för att färgen ska hålla bra i många år framöver. Hjulen samt rörliga och utsatta smådelar är av rostfritt stål eller eloxerad aluminium vilket ger ett långt ett mycket tåligt pooltak. Glasskivor tillverkas av polykarbonat från Bayer AG med respektive certifikat och tillverkargarantier. Chemoforms pooltak tillverkas i sju olika standardfärger men om så önskas kan alla RAL färger special beställas*. För att garantera att pooltaket passar perfekt ber vi Er om att fylla i måttdetaljer av poolen innan produktionen av just ditt skräddarsydda pooltak börjar.

Chemoform Pooltak Evolution övertygar med formskön design. Beroende på hur brett pooltaket är varierar höjden mellan 66 och 88 cm. Evolution levereras som standard med 4 mm transparenta Polykarbonatskivor. Pooltaket har en sidoingång som tillåter att bassängen används även när taket är stängt. Som tillval tillgängligt med gas-tryckdämpare. Snöklass III som tål 75 kg/m². Låsbart som standard.

Finns i följande färger
Vit, RAL9016
Grön, RAL9005
Grå, RAL7004
Antracit, RAL7016
Ljusgrå, RAL 7047
Gul, RAL8001
Metallic, RAL9006
*Mot ett pristillägg

Egenskaper

Varumärke Chemoform
Art.Nr. 47750100
Typ Pooltak
Färg Stomme Antracit, Grå, Grön, Gul, Ljusgrå, Metallic, Vit

Tillbehör du kan behöva