020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5% Rabatt

  Pooltak Chemoform Evolution till Thermoblock Pool med Romersk Trappa 8 x 4 m

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 238 900 kr

  Du sparar 12 000 kr

  226 900 kr

  Jämför
  Tillverkningsvara
  - Levereras normalt inom 4-6 veckor.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Ett pooltak förlänger din badsäsong med minst 6 veckor. Den genomsnittliga vattentemperaturen höjs med 4 till 6 °C. Vattnet kyls ned mindre under natten eller perioder med regn. Pooltaket fungerar som ett växthus och när solen skiner ges en direkt uppvärmning av poolen. Säkerheten och möjligheten att sänka risken för olyckor är ett annat starkt argument för ett pooltak. Med ett pooltak krävs det dessutom mindre poolskötsel och din kemikalieförbrukning reduceras genom att skydda poolen från regnvatten, löv, pollen och annan smuts som annars hamnar i badvattnet.

  Läs mer
  Pooltak från Chemoform har robusta, starka och genomgående profiler som ytbehandlas först efter att de är böjda, genom denna behandling ökar livslängden avsevärt. Det är speciellt viktigt på utsatta delar av pooltaket för att färgen ska hålla bra i många år framöver. Hjulen samt rörliga och utsatta smådelar är av rostfritt stål eller eloxerad aluminium vilket ger ett långt ett mycket tåligt pooltak. Glasskivor tillverkas av polykarbonat från Bayer AG med respektive certifikat och tillverkargarantier. Chemoforms pooltak tillverkas i sju olika standardfärger men om så önskas kan alla RAL färger special beställas*. För att garantera att pooltaket passar perfekt ber vi Er om att fylla i måttdetaljer av poolen innan produktionen av just ditt skräddarsydda pooltak börjar.

  Chemoform Pooltak Evolution övertygar med formskön design. Beroende på hur brett pooltaket är varierar höjden mellan 66 och 88 cm. Evolution levereras som standard med 4 mm transparenta Polykarbonatskivor. Pooltaket har en sidoingång som tillåter att bassängen används även när taket är stängt. Som tillval tillgängligt med gas-tryckdämpare. Snöklass III som tål 75 kg/m². Låsbart som standard.

  Finns i följande färger
  Vit, RAL9016
  Grön, RAL9005
  Grå, RAL7004
  Antracit, RAL7016
  Ljusgrå, RAL 7047
  Gul, RAL8001
  Metallic, RAL9006
  *Mot ett pristillägg

  Egenskaper

  Varumärke Chemoform
  Art.Nr. 47750080T
  Färg Stomme Antracit, Grå, Grön, Gul, Ljusgrå, Metallic, Vit
  Typ Pooltak

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!