10% Rabatt

Pooltak Swim & Fun Elegance 8 med Sidodörr Med kranbil

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 102 650 kr

Du sparar 10 000 kr

92 650 kr

Delbetala från 4254 kr/mån

Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Pooltak med sidodörr från Swim & Fun. Pooltak är den rätta lösningen när du vill säkra poolen effektivt, minska vattenavdunstning och förlänga badsäsongen så långt som möjligt.

Läs mer
Ett pooltak har många fördelar:
- Förlänger badsäsongen.
- Mobila moduler som är enkla att skjuta undan.
- Mindre tid spenderas på rengöring eftersom poolen hålls fri från löv och skräp.
- Vattenavdunstning reduceras.
- Förhindrar direkt insyn till poolen, så du kan bada ifred.
- Verkar som ett växthus, som fångar solens värme under dagen.
- Vattentemperaturen hålls mer stabil.
- Minskar värmeförluster på nätter och kalla dagar.
- Poolens livslängd förlängs pga. mindre slitage och skador från väder och vind.
- Håller barn, objudna gäster och djur borta från poolen.
- Utrustad med barnsäkert lås.
- Möjlighet att montera låssystem med nyckel.

Ett pooltak är ett bra komplement till en pool. Ett pooltak ger en möjlighet att förlänga badsäsongen. Det mobila chassit är enkelt att skjuta undan på medföljande skenor, när du vill bada under bar himmel. Ett pooltak gör också att poolen är ordentligt säkrad när den inte är under uppsikt. Dessutom fungerar pooltaket som ett växthus och fångar solens värme under dagen så att vattnet värms upp snabbare. Blir det för varmt under pooltaket är det enkelt att skjuta det åt sidan, och önskar du att ha möjlighet att kunna skjuta pooltaket helt fritt från poolen, kan extra skenor köpas till.

Med ett pooltak sparar du tid på rengöring eftersom poolen hålls fri från löv och skräp när den inte används. Vattenavdunstning reduceras och vattentemperaturen hålls mer stabil, eftersom värmeförlust under kvällar och nätter också kommer att minska. Poolens livslängd förlängs också, eftersom slitage och skador från väder och vind minskar. Om grannarna är nära, eller poolen är utsatt för förbipasserande, är ett pooltak också en bara lösning, då du kan bada i fred utan oönskade åskådare.

Pooltaket är konstruerat för att klara laster från vind och snö, och är utrustat med ett barnsäkert låssystem. Swim and Fun's pooltak har en hög kvalitetsdesign med en profil-tjocklek på 60 x 40 mm och har ett 10 mm stark transparent polykarbonat med dubbelsidigt UV-skydd. Den tekniska lösningen omges av eleganta designkonstruktioner och aluminiumramen samt det starka transparenta polykarbonatmaterialet göra att pooltaket behåller sitt utseende och sina goda egenskaper under många år. Alla modeller är med avtagbar främre gavel och dubbelskenor, tåliga skenskydd i aluminium ingår också. Den starka konstruktionen tål belastning upp till på 45 kg/m2.

Ett pooltak är också resurssparande
Polycarbonatkonstruktionen verkar som ett drivhus. Direkt exponering för solens strålar eller effekten av spridda strålar under molniga dagar värmer upp luften under pooltaket och värmer upp poolvattnet naturligt. På natten, eller under kallare dagar minskar värmeförlusten, värmen reduceras bara gradvis.

Beroende på temperaturskillnaden mellan vattnet och luften kan många liter vatten också förloras varje dag. Med ett pooltak är vattenytan isolerad från luften vilket minskar avdunstningen från poolen. En kombination av ett termocover-skydd på vattenytan och ett pooltak, är ett mycket effektivt sätt att minska resursslöseri. Ett värmeisolerande termocover behåller värmen och minskar utvecklingen av kondens på insidan av pooltaket när det är stängt.

Nedfall från träd och buskar kan vara till stor irritation, när det ska tas bort från poolen. Det kan ta lång tid att samla alla löv, smuts, insekter och allt annat som kommit ner i poolvattnet, särskilt om du har en stor pool.
Med ett pooltak behöver man inte längre bekymra sig för det och kan därför använda betydligt mindre tid till rengöring. Man kan också glädjas åt mindre poolkemi eftersom poolvattnet kommer att förbli renare betydligt längre.

En förseglad pool ger också en extra säkerhet för ditt hem. Med låsbar dörr hålls oönskade inkräktare borta från poolen.

Modellbeskrivning och specifikationer:
Modellnamn: Elegance 8 Side door
Frame finish: Aluminium med anodiserad silver finish
Plate: 3 mm glassklart massivt plexiglas med dubbelt UV-filter.
Profilens tjocklek: 55 x 40 mm
Inre mått: 422 x 864 x 75 cm
Yttermått: 478 x 868 x 85 cm
Paketets mått: 500 x 60 x 130 cm
Bruttovikt: 470 kg.
Löstagbar frontgavel: Ja
Dörr: Låsbar dörr i första sektion.
Lås med Nyckel: Nej, kan köpas till
Skenor: Inkl. skenor anpassade pooltakets storlek och extra skenor, så pooltaket kan skjutas helt fritt från i poolen.
Inkl. Skenskydd: Nej
Viktbelastning: 45 kg/m2
UV-skydd: Ja

OBS! Viktigt information vid leverans
Detta pooltak levereras omonterat i box och är tungt. Du kan genom oss beställa leverans med kranbil som också då kan lyfta det på plats inom kranens räckvidd från vägen. Vid beställning med kranbil ingår lastning på terminal, körning och lossning. Då en kranbil väger cirka 16 ton och är stor så är det viktigt att vägen och framkomsten är tillräckligt bra. Tänk på att om du beställer utan kranbil ansvarar du som kund för lossningen från flaket på lastbilen. Godset är tungt! Allt ska lyftas ned även emballaget. Är du osäker på något är du välkommen att ringa våra säljare på 020-25 00 25 så hjälper de dig vidare.

Egenskaper

Varumärke Swim & Fun
Art.Nr. 1236KB
Leverans Med kranbil
Bredd 422 cm
Längd 864 cm
Material Polycarbonat
Typ Pooltak
Ean 5704841012363

Tillbehör du kan behöva