19% Rabatt

Pooltak Swim & Fun Solar 4,28x8,40 Med kranbil

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 73 690 kr

Du sparar 13 905 kr

59 785 kr

Delbetala från 2745 kr/mån

Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Pooltak från Swim & Fun som gör att du kan förlänga badsäsongen. Det mobila chassit är enkelt att skjuta undan på medföljande skenor så du också kan njuta av badet i det fria. Ett pooltak gör också att poolen är ordentligt säkrad när den inte är under uppsikt.

Läs mer
Detta pooltak har en låsbar dörr i första sektionen för högre säkerhet. Pooltaket är tillverkat för att klara av vind och snö, det är även utrustat med barnsäkert låssystem. Med ett pooltak sparar du tid på rengöring eftersom poolen hålls fri från löv och skräp när den inte används. Vattenavdunstning reduceras och vattentemperaturen hålls mer stabil, eftersom värmeförlust under kvällar och nätter också kommer att minska. Poolens livslängd förlängs också, eftersom slitage och skador från väder och vind minskar. Pooltaket är tillverkat av en aluminiumram med profil på 60x40 mmm och 10 mm transparent polykarbonat med dubbelsidigt UV-skydd. Pooltaket har en stark konstruktion som tål viktbelastning på 45 kg/m2.

Pooltaket levereras med skenor i samma längd som pooltaket, köp till extra skenor för att kunna skjuta pooltaket helt utanför poolen.

Mått
- Invändigt mått: 4,28x8,40x1,40 m
- Utvändigt mått: 4,85x8,64x1,51 m

Information
- Färg stomme: Aluminium med anodiserad silver finish
- Löstagbar frontgavel: Ja
- Dörr: Gaveldörr
- Utrustad med barnsäkert lås: Ja
- Skenskydd: Ja
- Viktbelastning: 45 kg/m2
- UV-skydd: Ja

OBS! Viktigt information vid leverans
Detta pooltak levereras omonterat i box och är tungt. Du kan genom oss beställa leverans med kranbil som också då kan lyfta det på plats inom kranens räckvidd från vägen. Vid beställning med kranbil ingår lastning på terminal, körning och lossning. Då en kranbil väger cirka 16 ton och är stor så är det viktigt att vägen och framkomsten är tillräckligt bra. Tänk på att om du beställer utan kranbil ansvarar du som kund för lossningen från flaket på lastbilen. Godset är tungt! Allt ska lyftas ned även emballaget. Är du osäker på något är du välkommen att ringa våra säljare på 020-25 00 25 så hjälper de dig vidare.

Egenskaper

Varumärke Swim & Fun
Art.Nr. 1213-KB
Leverans Med kranbil
Bredd 428 cm
Längd 840 cm
Material Polycarbonat
Typ Pooltak
Färg Stomme Silver
Ean 5704841012134

Tillbehör du kan behöva