020-25 00 25Leverans- Reklamation mån-fre 09-17.00 | Produktrådgivning mån-sön 08-22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Vinter & jul

  När julen närmar sig är det dags att plocka fram allt julpynt. Behöver du nytt sådant för i år? Hos oss på Bygghemma.se hittar du julpynt och många andra redskap och tillbehör som hör vinter och jul till.

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Friggeboden – en svensk klassiker

   Under slutet av 1970-talet byggdes det för fullt runt om i landet. Händiga svenskar överöste stadsbyggnadskontoret med bygglovsansökningar som samlades på hög. Med handläggningstider som var alldeles för långa för de ivriga hemmabyggarna tog många saken i egna händer. Man struntade i tillståndet och byggde ändå.

   Läs hela reportaget

   Högtryckstvätten – en mångsidig hjälpreda

   En högtryckstvätt är bland de mest mångsidiga hjälpmedel som finns för skötsel av bil, hus och trädgårdsinstallationer. Med rätt tillbehör blir arbetet inte bara enklare – bilens lack håller längre och du slipper repor, villataket bevaras fint och terrassen är inte mossgrön när det är dags att ta fram solstolarna.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Vad kostar det?

   Hur mycket kostar det att bygga pool?

   Läs guiden

   Inspiration

   Marksten tar din trädgård till nya höjder

   Läs guiden

   Gör det själv

   Nu kan du bygga ditt Attefallshus

   Läs guiden

   Inspiration

   Designern - Så lyckas du med trädgården

   Läs guiden

   Vinter & jul

   Uppdatera ditt julpynt

   Även det pynt och de redskap som vi bara använder oss av en gång under året behöver uppdateras emellanåt. När vinter och jul närmar sig är det därför dags att se över vad som behöver bytas ut för i år. Bygghemma erbjuder ett välsorterat utbud av olika produkter inom området.

   Julpynt gör vinter och jul lite mysigare. Hos oss hittar du allt ifrån ljusstakar och stjärnor till julgransbelysning och julgransfötter med mera. Om det faller snö är det också bra att investera i olika snöredskap, så som snöslungor, isskrapor och saltspridare. Hos bygghemma.se hittar du allt på ett och samma ställe.