Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Vinter & jul

  När julen närmar sig är det dags att plocka fram allt julpynt. Behöver du nytt sådant för i år? Hos oss på Bygghemma.se hittar du julpynt och många andra redskap och tillbehör som hör vinter och jul till.

   Läs våra reportage

   (Se alla reportage)

   Högtryckstvätten – en mångsidig hjälpreda

   En högtryckstvätt är bland de mest mångsidiga hjälpmedel som finns för skötsel av bil, hus och trädgårdsinstallationer. Med rätt tillbehör blir arbetet inte bara enklare – bilens lack håller längre och du slipper repor, villataket bevaras fint och terrassen är inte mossgrön när det är dags att ta fram solstolarna.

   Läs hela reportaget

   Få stöd och inspiration från våra guider

   (Se alla guider)

   Inspiration

   Marksten tar din trädgård till nya höjder

   Läs guiden

   Inspiration

   Designern - Så lyckas du med trädgården

   Läs guiden

   Vad kostar det?

   Bygga pool – så mycket kostar det

   Läs guiden

   Inspiration

   Spabad utomhus året om

   Läs guiden

   Vinter & jul

   Uppdatera ditt julpynt

   Även det pynt och de redskap som vi bara använder oss av en gång under året behöver uppdateras emellanåt. När vinter och jul närmar sig är det därför dags att se över vad som behöver bytas ut för i år. Bygghemma erbjuder ett välsorterat utbud av olika produkter inom området.

   Julpynt gör vinter och jul lite mysigare. Hos oss hittar du allt ifrån ljusstakar och stjärnor till julgransbelysning och julgransfötter med mera. Om det faller snö är det också bra att investera i olika snöredskap, så som snöslungor, isskrapor och saltspridare. Hos bygghemma.se hittar du allt på ett och samma ställe.