Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Friggeboden – en svensk klassiker

  Under slutet av 1970-talet byggdes det för fullt runt om i landet. Händiga svenskar överöste stadsbyggnadskontoret med bygglovsansökningar som samlades på hög. Med handläggningstider som var alldeles för långa för de ivriga hemmabyggarna tog många saken i egna händer. Man struntade i tillståndet och byggde ändå.

  Läs hela reportaget

  Högtryckstvätten – en mångsidig hjälpreda

  En högtryckstvätt är bland de mest mångsidiga hjälpmedel som finns för skötsel av bil, hus och trädgårdsinstallationer. Med rätt tillbehör blir arbetet inte bara enklare – bilens lack håller längre och du slipper repor, villataket bevaras fint och terrassen är inte mossgrön när det är dags att ta fram solstolarna.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Vad kostar det?

  Hur mycket kostar det att bygga pool?

  Läs guiden

  Inspiration

  Designern - Så lyckas du med trädgården

  Läs guiden

  Gör det själv

  Nu kan du bygga ditt Attefallshus

  Läs guiden

  Inspiration

  Marksten tar din trädgård till nya höjder

  Läs guiden

  Våra mest populära produkter

  Vinter & jul

  Uppdatera ditt julpynt

  Även det pynt och de redskap som vi bara använder oss av en gång under året behöver uppdateras emellanåt. När vinter och jul närmar sig är det därför dags att se över vad som behöver bytas ut för i år. Bygghemma erbjuder ett välsorterat utbud av olika produkter inom området.

  Julpynt gör vinter och jul lite mysigare. Hos oss hittar du allt ifrån ljusstakar och stjärnor till julgransbelysning och julgransfötter med mera. Om det faller snö är det också bra att investera i olika snöredskap, så som snöslungor, isskrapor och saltspridare. Hos bygghemma.se hittar du allt på ett och samma ställe.