Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Julpynt & juldekoration

  Pris
  470 kr
  470 kr
  949 kr
  949 kr
  Varumärke
  Leveranstid

  Julpynt & juldekoration

  Få säsonger är så efterlängtade och atmosfäriska som julen. Både som barn och som vuxen kan man riktigt se fram emot julljusen och adventsstjärnorna som lyser upp vintermörkret och veckorna innan det första julpyntet kommer upp kan kännas ganska grå och trista. Saknar du inspiration till att pynta där hemma ska du börja med att klicka dig runt här i kategorin av julpynt. Julpynt är mer än bara ljusstakar och röda tomtar, tänk längre och ta julpyntet ut i trädgården. När du letar efter billigt julpynt ska du börja här hos oss, där du har mer att välja mellan till bättre pris.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  fr.949 kr
  999 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  470 kr
  495 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Kombinera mys med säkerhet

  Julen är fantastisk, men också en högriskhögtid med många lyktor och ljus runt om i hemmet. Få saker är så mysiga som att tända upp med levande ljus i vintermörkret eller kanske ordna en brasa att värma frusna fötter vid. Tänk alltid på brandsäkerheten i första hand och köp bara julpynt som är säkert från antändning. På Bygghemma hittar du mängder med vackra ljusslingor för både inom- och utomhusbruk, samt kaminer och eldstäder som värmer upp och skapar stämning. Kanske behöver ditt gamla julpynt en uppgradering också? I juletider ska du inte behöva kompromissa på myset eller säkerheten, med rätt produkter kan du slappna av och fira i lugn och ro.

  Mer stämning för pengarna

  På Bygghemma.se hittar du allt du behöver för att skapa riktig julstämning. Där hittar du mängder av ljusslingor, eldstäder, julgransfötter och annat praktiskt för ett helgjutet julfirande. Köp din juldekoration online i lugn och ro utan att behöva stressa omkring i olika varuhus och butiker. Med låg frakt och snabb leverans kan du luta dig tillbaka och njuta av jullugnet i förväg.