Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Julpynt & juldekoration

  Pris
  949 kr
  949 kr
  949 kr
  949 kr
  Varumärke

  Plastgran

  Allt fler hushåll väljer att använda en plastgran när det är dags att fira jul. En plastgran är behändig om det finns allergiker i hushållet som inte tål doften från en levande gran. När man väljer att använda en modell av plast behöver man inte heller oroa sig för att de kommer börja barra, eftersom de håller sig lika snygga och prydliga hela tiden. En av de stora fördelarna med att använda en modell av plast istället för en riktig gran är dessutom att det går utmärkt att använda samma gran flera år efter varandra. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa plastgran online som bidrar till en trevlig julstämning.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  fr.949 kr
  999 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder en plastgran

  Beroende på vilken modell du väljer gäller olika förfaranden när det kommer till montering. Före du gör ditt köp ska du fundera på hur stor du vill att granen skall vara. Det gör du enklast genom att utgå från hur hög du vill att granen ska vara när den är färdigt monterad. När du väl har fått din gran skruvar du ihop den enligt de bruksanvisningar som följer med. De modeller du hittar hos oss är alla enkla att bygga ihop helt själv. Granarna har medföljande fötter som är speciellt anpassade just för den modell de hör till. Det gör att de står stadigt mot golvet när granen är installerad.

  Hos oss hittar du din nya plastgran

  När du vill köpa en plastgran kan du alltid vända dig till oss på bygghemma.se. I vårt sortiment kan du hitta en billig plastgran som kommer hålla i många år framöver. När du använder en plastgran sparar du tid genom att du inte behöver forsla bort granen efter att julen är slut. Det enda du behöver göra är att packa ner den i sin låda och förvara den tills det är dags att julpynta nästa gång. De modeller du hittar hos oss kommer från erkända tillverkare, så du kan vara säker på att granarna ser naturtrogna ut och håller en hög kvalitet.