Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Dynamax

Dynamax | Effektiv träning

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Dynamax grundades 1985, i syfte att skapa den perfekta medicinbollen. En boll, slittålig nog att utstå träningens hårda stötar och mjuk nog att inte orsaka skada på utövaren. Resultatet blev den karaktäristiska gråsvarta medicinbollen som sedan 30 år tillbaka är det självklara valet för professionella atleter runtom i världen. Bollen är konstruerad att tåla högintensiv träning som involverar hårda stötar och snabba kast, och trots detta behålla sin form. Varje individuell boll är kvalitetstestad och miljövänlig genom att till större delen bestå av återvunnet material.

Hur använder man Dynamax medicinboll som gymboll?

Oavsett vilken nivå du befinner dig på så kan medicinbollen hjälpa dig i din träning. Med en korrekt utförd teknik är medicinbollen ett oslagbart träningsredskap för att bygga upp styrka, balans och koordinationsförmåga. Online hos oss på bygghemma.se hittar du billiga medicinbollar från Dynamax i olika vikter. En tumregel i valet av vikt är att du ska kunna utföra rörelsen kontrollerat, men med ett visst motstånd.