Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Ditt solskydd

Med solen i ryggen har Ditt Solskydd jobbat på och hjälpt oss att hitta rätt markiser till våra fönster och altaner under 25 år. Nu finns de på nätet sedan tio år tillbaka och är idag den största leverantören av solskydd för våra hem. Den långa erfarenheten, tillgången till egna fabriker och samarbetet med ledande tillverkare gör att Ditt Solskydd kan leverera markiser och andra solskydd av högsta kvalitet till mycket rimliga priser. Ditt Solskydds affärsidé är att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att beställa måttanpassade solskyddsprodukter från företaget.

Markiser för allas behov

Hos Ditt Solskydd kan du alltid hitta det rätta och det som passar dig. Företaget erbjuder ett stort sortiment inom alla segment och du hittar information om hur du ska tänka då du mäter och bestämmer utseende på ditt solskydd. Valet är ditt. Enfärgat eller mönstrat, vev eller motor, alla varianter finns. Färgmatchade markiser ger ditt hus skugga och svalka och inte minst ett oerhört mycket fräschare utseende.

Solskydd för fönster ger bättre inomhusklimat

Med solskydd från Ditt Solskydd jämnar du ut temperaturskiftningar och får ett behagligt klimat i ditt hem. Leverantören förenklar köpprocessen och gör det enklare att köpa till tillbehör. Enkelt, och billigt online hos oss på Bygghemma.se.

Filter

Dina val
Visar 0 av 59 produkter

Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.