Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Varax

Varax | Fritidsmöbler för hem & trädgård

Filtrera

Visa endast kampanjartiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad säljer Varax för produkter?
Varför borde jag välja produkter från Varax?
Hur tar man bäst hand om produkter från Varax?

Sommarminnen börjar i Esse, Österbotten, där trä- och metallmöbler formas och tillverkas för nordiska hem och trädgårdar. År 1939 grundades Esse Ull – föregångare till Oy Varax-Products AB. Varax har alltid strävat till att skapa värme i sin omgivning. Med tiden har material och produkter förändrats; kardningsanläggningen har blivit verkstad, ullen har ersatts med metall och trä – garnets plats i produkten har ersatts av produkter för bostäder och trädgårdar samt underleverantörsarbeten för metallföretag.

Hållbart material, finskt kunnande, ansvarsfull och ekologisk verksamhet, skapandet av nya trender och former med kontinuerlig produktutveckling har gjort Varax till Finlands ledande tillverkare av fritidsmöbler. Verksamheten har förändrats, men Oy Varax-Products AB:s vision och strävan till att skapa värme i sin omgivning är fortfarande en viktig aspekt i företagets verksamhet. Här på Bygghemma kan du enkelt och bekvämt beställa Varax högkvalitativa produkter online.