Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Lamellfräs

Du har sett alla 5 produkter

Vanliga frågor om

Hur använder jag en lamellfräs?
Vad väger en lamellfräs?
Kan jag använda en lamellfräs som nybörjare?
Vilka är fördelarna med att använda en lamellfräs?

Med en lamellfräs skapar du hållbara fogar på allt från bänkskivor till finsnickerier. Det är ett verktyg som är enkelt att hantera och som även nybörjare kan uppnå perfekta resultat med. Du finner flera prisvärda märken och modeller i vårt stora sortiment.

Uppnå ett precist resultat med lamellfräs

Precis som namnet avslöjar så arbetar en lamellfräs med lameller, även kallade pluggar. Lamellfräsen är enkel att använda och anpassas efter fogen du arbetar med. Du ställer in effekt, varvtal och arbetsdjup efter önskat slutresultat. Anslaget kan ställas in i olika vinklar så att du även kan foga efter vinkeln. Öka maskinen livslängd genom att tömma dammpåsen och avlägsna överblivet träspill efter användning,

Med en lamellfräs förvandlas du från nybörjare till fullfjädrat snickarproffs på nolltid. Du kan använda en lamellfräs på flera olika material, exempelvis massiv trä, fiberplattor, plywood och spånskivor. Kontakta gärna vårt kundserviceteam om du har eventuella frågor angående våra lamellfräsar. De guidar dig mer än gärna i ditt val av verktyg!