Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Sänksåg

Sänksåg Dewalt DWS520KTR-QS 230 V

Sänksåg Dewalt DWS520KTR-QS 230 V

5 491 kr

Se priset!

Leveranstid 2-3 veckor

Sänksåg Makita SP6000J

Sänksåg Makita SP6000J

4 862 kr

Se priset!

Sänksåg Makita LXT DSP601ZJU 2x18V utan Batteri

Sänksåg Makita LXT DSP601ZJU 2x18V utan Batteri

7 285 kr

Se priset!

Leveranstid 2-3 veckor

Sänksåg Einhell TE-PS 165

Sänksåg Einhell TE-PS 165

1 195 kr1 212 kr

Sänkt pris!

Förväntas åter i lager 2024-07-01

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en sänksåg?
Finns det batteridrivna sänksågar?
Vad är fördelarna med att använda en sänksåg med skena?
Hur fungerar en bra sänksåg?
Vad kan jag använda en sänksåg till?

Med en riktigt bra sänksåg till hands kommer dina framtida byggprojekt gå som en dans. Men hur funkar en sänksåg egentligen? Till skillnad från vanliga sågar kan du med en sänksåg påbörja sågningen mitt i en skiva, något som underlättar vid håltagning för till exempel fönster och liknande. Om sågen används tillsammans med en styrskena är det möjligt att utföra längre parallella sågningar med exakt precision. Sågen kan självklart också användas utan en styrskena vilket ökar användningsområdet ytterligare. Att arbeta med en styrskena ökar dock stabiliteten vilket i sin tur leder till mer exakta slutresultat. En kvalitativ sänksåg går att använda året om, på en rad olika projekt, och är således en bra investering.

Sänksåg med och utan skena

Söker du efter en kvalitativ sänksåg hittar du den hos oss på bygghemma.se. Vi har sågar från flera olika varumärken, alla med egenskaper som gör det lättare för dig att utföra ditt arbete. Våra sänksågar säljs i paket med och utan skena, styrskenan går dock även att köpa separat om du redan tidigare har investerat i en kvalitativ såg. För att verktyget skall vara bekvämt att arbeta med under längre perioder har vi modeller med bland annat ljuddämpad sågklinga samt dammutsug. Verktygen har även en låg vibrationsnivå vilket skonar dina händer under arbetets gång samtidigt som det garanterar snyggare resultat. Med en sänksåg kan du dessutom förinställa maximalt sågdjup, vilket innebär att risken för att du skall såga för djupt är obefintlig. För din säkerhet är sågarna också utrustade med överbelastningsskydd.

En sänksåg - när du inte vill sänka kvaliteten

Om du söker efter en prisvärd sänksåg hittar du den hos oss på Bygghemma. Vi har ett stort utbud av verktyg för såväl hemmasnickaren som proffset, alla från välkända varumärken, till hög kvalitet. Känner du dig osäker inför ditt köp, kanske vet du inte om du behöver en sänksåg eller cirkelsåg, då hjälper vi dig gärna med tips och goda råd.