Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Dyckertpistol

Filtrera

1226kr
5129kr

Visa sänkt pris

(1)

aeg powertools

(2)

dewalt

(4)

makita

(3)

rapid

(1)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en dyckert?
Finns det tryckluftsdrivna dyckertpistoler?
Hur fungerar en dyckertpistol?
Vad är en dyckertpistol?
Vilka fördelar har en dyckertpistol?
Vad är skillnaden mellan en dyckertpistol och en spikpistol?

Med en billig dyckertpistol kan du snabbt och enkelt spika fast lister, tyg och annat som inte kräver stark kraft för att sitta kvar. En dyckertpistol finns i flera modeller och varianter. Det finns en variant som fäster med mycket små dyckert vilket ger små ingångshål i till exempel virke. Det finns också pistoler som fäster med större dyckert med rejälare spikskallar. En dyckertpistol som fäster med 1,6 mm dyckert kan fungera som en bra alltiallo-maskin eftersom den kan användas till det mesta. De flesta dyckertpistoler drivs av batteri och med gas eller med tryckluft. Vilket man föredrar är en smaksak eftersom de alla har olika fördelar.

När man använder en dyckertpistol

Dyckertpistolen kan många gånger liknas med en spikpistol men är något mindre kraftfull. Dyckertpistolerna kan fungera på lite olika sätt beroende på hur de drivs. På vissa av dem kan man ställa in med hur hög kraft dyckerten ska slås in. De flesta dyckertpistoler används genom att man trycker pistolens mynning mot den yta man vill fästa, och sedan trycker man på en knapp varpå dyckerten skjuts ut. Vissa pistoler kan också automatiskt skjuta ut en dyckert när pistolen trycks mot underlaget. Detta är vanligast på de pistoler som drivs av tryckluft. Har man inte tillgång till el där pistolen ska användas kan det vara bra att investera i en pistol som drivs med batteri. Att använda en dyckertpistol är relativt enkelt, men det gäller att se till att varken händer, barn eller djur är i vägen när man ska använda pistolen.

Dyckertpistol gör jobbet snabbt och effektivt

En bra dyckertpistol hjälper dig att göra färdigt ditt projekt snabbare. Arbetet blir dessutom roligare och mindre ansträngande. Hos Bygghemma.se hittar du flera dyckertpistoler till bra priser. Alla pistoler är av mycket hög kvalitet. Här hittar du pistoler för både små och stora dyckert. Oavsett vilken sorts dyckertpistol du behöver till just ditt bygge kommer du hitta den här hos oss.