Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kofot & bräckjärn

Filtrera

79kr
1950kr

Visa sänkt pris

(4)

Visa kampanj

(1)

boxer

(1)

etc

(1)

harden

(1)

hultafors

(9)

husqvarna

(3)

luna tools

(5)

stihl

(2)

teng tools

(5)

Endast snabbleverans

(27)

Sortera

27 Produkter

Du har sett alla 27 produkter

Vanliga frågor om

När behövs en kofot?
Hur väljer jag kofot & bräckjärn?
Varför fungerar kofot & bräckjärn så bra?

En kofot är ett bra verktyg vid ett flertal olika tillfällen. Du kan använda den till att riva en träkonstruktion, dra ut felplacerade spikar eller öppna till exempel målarburkar där locket fastnat. Den avlånga konstruktionen i metall med böjd ände gör kofoten till ett flexibelt redskap som ger dig tillräckligt med kraft för uppgifter som kräver hårda tag. Om du är ute efter en billig kofot kan vi erbjuda några olika alternativ i olika storlekar, för ditt specifika ändamål. Samtliga har även goda allroundegenskaper och funkar därför till det mesta som du tänker dig att du behöver ha en kofot till.

När du använder kofot

Olika kofotar passar extra bra för olika ändamål. En liten kofot rekommenderas för mindre jobb, så som att öppna en målarburk eller dra ut spikar. Ska du däremot riva en större konstruktion eller om du kanske behöver bryta upp en låda, passar en större modell som ger dig mer kraft bättre. Förutom den klassiska kofoten med rak metallstång och en böjd, kluven ände erbjuder vi även olika typer av bräckjärn med något olika utseenden. För upprivning av lister rekommenderas till exempel kofoten med två kluvna och breda ändar. Vi erbjuder även en väldigt modern version av kofoten där klysen kan ställas in i nio olika lägen. Denna kofot är även speciellt utformad till handen för att minska risken för klämskador och de tunna ändarna minskar risken för märken på till exempel väggar.

HItta en kofot för just dig

Behöver du köpa kofot? Vi på Bygghemma erbjuder ett flertal olika modeller och storlekar, med bra kvalitet och till bra priser. Vi har modeller i endast metall eller med gummihandtag, vi har både platta och rundade versioner och erbjuder även modeller med tunna ändar för mindre märken. Oavsett om du behöver riva någonting, dra ur spikar eller öppna en igenspikad låda så hittar du din kofot här.