Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Snabbtving

Filtrera

35kr
620kr

Visa sänkt pris

(1)

etc

(2)

harden

(2)

irwin

(4)

luna tools

(2)

rapid

(2)

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

En snabbtving är ett användbart och nödvändigt verktyg för dig som arbetar med trä. I den här kategorin hittar du olika typer av snabbtvingar som passar för olika arbeten. De mindre varianterna passar bland annat till finsnickeri, medan de större kan ersätta både limknekten och skruvtvingen.

Håll allt på plats

Snabbtvingen kallas även för enhandstving och den är idag ett oumbärligt verktyg för hantverkare. Den gör det möjligt att få ena handen fri, vilket innebär att föremålet som ska spännas fast även kan justeras. Enkelt förklarat ska en snabbtving hålla fast ett arbetsstycke mellan två käftar med hjälp av tryck. Snabbtvingarna i denna kategori kommer med olika presskraft och konstant tryck.

Många av de snabbtvingar du hittar i denna kategori kan även enkelt förvandlas till en spridare med ett enkelt fingertryck. Oavsett om man är en hobbysnickare eller om man jobbar professionellt med trä är en snabbtving ett verktyg som verkligen underlättar vid arbetet. Här hos oss hittar du detta verktyg till ett riktigt bra pris.