Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Papperssaxar

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Att ha rätt sax till rätt sak är viktigt för att kunna garantera det bästa resultatet. De flesta saxar passar både höger- och vänsterhänta. En papperssax består av två knivar som kommer från varsitt håll mot materialet. Resultatet är därför snyggare än om man hade använt en kniv.

Papperssax för hemma- och kontorsbruk

En papperssax används framförallt för att klippa papper, men även för tunnare kartong. Ett oumbärligt verktyg för ditt kontor men också för hemmabruk. En sax med bra skärpa gör det lätt att klippa mycket papper och även stora pappersark både snabbt och rakt. De flesta saxar är gjorda av rostfritt stål, har god kvalité och kommer därför hålla livet ut.

Saxar är mycket praktiska och underlättar din vardag. En bra sax är ett köp du inte kommer att ångra. Vilken slags papperssax du behöver beror på ditt behov. Det finns pysselsaxar som är bra för att klippa noggrant och det finns stora saxar som är bättre när man vill klippa stora mängder papper.