Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kakelborr & glasborr

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Hur använder jag kakelborr?

Har man ett kaklat badrum och vill skruva upp krokar, korgar eller andra saker på väggarna är det viktigt att ha rätt verktyg. En bra kakelborr är designad för att enkelt kunna göra hål i kaklet utan att skivorna spricker och går sönder. Borren är gjorda av ett hårdare material än andra borr för att de skall kunna göra jämna hålkanter och minimera skador på ytan. De finns både som handverktyg och som borrhuvud till maskiner, för att man skall kunna anpassa valet av borr efter uppgiften som skall utföras. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta den ultimata kakelborren för ditt hem.

Glöm spruckna kakelplattor med bra kakelborr

Det är ingen omöjlighet att borra i kakel så länge du har rätt verktyg. Få upp den vackra hyllan och skåpet och ge dig själv det badrum du alltid drömt om! Här hos oss på bygghemma.se kan du köpa kakelborr för ett förmånligt pris. Behöver du hjälp med att välja vilken produkt som passar bäst för dig hjälper vår kunniga kundservice naturligtvis till!