Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Vinkelchuck

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med en vinkelchuck som man sätter fast på borrmaskinen går det lätt att borra i alla olika vinklar. Kom åt i alla hörn och jobba flexibelt samt säkert i svåråtkomliga utrymmen. I denna kategori hittar du vinkelchuckar som passar till olika borrmaskiner och skruvdragare.

Borra i vinkel

Med en vinkelchuck blir arbetet lättare och det är ett nödvändigt måste för dig som ska borra i svåråtkomliga utrymmen. En bra vinkelinsats går att låsa i olika lägen, är lätt att sätta dit och har en säker låsningsmekanism. Det är viktigt att du väljer en vinkelinsats som passar till din borrmaskin eller skruvdragare. I den här kategorin hittar du vinkelchuckar som passar för olika märken.

En vinkelchuck förlänger även skruvdragaren vilket underlättar arbetet ytterligare. Det är bra att välja en chuck som har ett avtagbart och justerbart grepp samt standards-bitsfäste. Här hittar du denna typ av chuck till ett mycket bra pris. Se till att borra rätt och smart med effektiva tillbehör. Du hittar det mesta här i butiken.