Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Punktlaser

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Är du ute efter en bra punktlaser som ska hjälpa dig färdigställa projekt hemma eller på jobbet? Vi har samlat några av marknadens bästa lasrar, som med perfekt precision ge dig de resultat som du behöver för att kunna göra ett bra och pålitligt jobb.

Köp kvalitativ punktlaser

Med hjälp av den senast teknologin behöver du aldrig mer oroa dig över att dina mätningar inte stämmer. Med hjälp av en punktlaser kommer du att få mycket precisa mätningar och på bygghemma.se hittar du en rad olika varianter som passar dina behov. Välj mellan välkända märken, som med några enkla tryck kommer att ge dig exakta mätningar med hjälp av laser.

Om noggrannhet är viktigt för dig, så bör du investera i en punktlaser. Med hjälp av laserteknologi kommer du att kunna mäta upp avstånd och få fram resultat med hjälp av extrem precision. Surfa runt i vårt breda sortiment och ta hjälp av vår professionella och kunniga support vid behov.