10% Rabatt

Detektor Bosch D-TECT 150

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 9 206 kr

Du sparar 921 kr

8 285 kr

Delbetala från 380 kr/mån

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Specialisten för installationsproffs som vill undvika borrskador. Givare med ultrabredbandsradar ger millimeternoggrann lokalisering av järnhaltig/järnfri metall, spänningssatta elledningar, träkonstruktioner och till och med plaströr. Precisionslokalisering av golv- och väggvärme. Tillförlitlig tack vare exakt indikering av materialegenskaper. Hög säkerhet tack vare visning av maxtillåtet borrdjup. 5 olika mätlägen ger bästa möjliga lokaliseringskapacitet i alla underlag. Kalibreringsfri. Översiktliga resultat tack vare stor display med grafisk visning. Optimal hantering tack vare ergonomiskt handtag. Linjalvy: beräkning av objektavstånd, millimeternoggrann väggmarkering.

Läs mer
Detta ingår:
- 4 st. 1,5 V-batterier
- Förvaringsväska

Teknisk data:
Detekterbara material: Plaströr, järnhaltig och järnfri metall, träreglar, spänningssatta ledningar
Max. lokaliseringsdjup: 150 mm
Lokaliseringsdjup stål, max: 150 mm
Noggrannhet: ± 5 mm
Automatisk avstängning efter ca: 5 min
Strömmatning: 4 st. 1,5 V LR6 (AA) 
Vikt ca: 0,7 kg
Längd: 220 mm
Bredd: 97 mm
Höjd: 120 mm
Skyddsklass: IP 54

Dokument

Egenskaper

Varumärke Bosch Power Tools
Art.Nr. 0601010005
Typ Detektor
Driftkälla Batteri
Färg Blå

Tillbehör du kan behöva

 • Cirkelsåg Bosch PKS 66 AF

  Cirkelsågen PKS 66 AF är en ergonomisk utformad såg med bekvämt Softgrip och optimal vikt som ger perfekt styrning av sågen, och CutControl för kontrollerad frihandssågning. Den kraftig 1.600 W-motor ger 66 mm sågdjup i trä är utrustad med Speedline Wood-sågklingor som är marknadens snabbaste sågklinga, och tack vare den inbyggda spindellåsningen kan du snabbt och smidigt göra dina sågklingsbyten. PKS 66 AF har även en kompakt styrskena som är till god hjälp när du måste såga riktigt rakt. Sågens snabblåsningsspakar låter dig göra noggranna inställningar av både sågdjup och geringsvinkel och har säkerhetsbrytare med dubbelsidig startspärr för att förhindrar oavsiktlig start av maskinen. CleanSystem Box ger renare jobb.

  1 599 kr

  2 095 kr

  Köp till
 • Spik VFZ Mini 100x3,4 mm

  Svensk kvalitetsspik! Spik av stål, skaftets form räfflad, huvudets form flat. För allmänna byggnadskonstruktioner, trä mot trä, till staket, träfasader etc, utomhus. Den räfflade spikens friktionsyta är större än en rund spiks och har därför högre utdragskrafter som ger ett starkare förband.

  229 kr

  Köp till