17% Rabatt

Termodetektor Bosch PDT 1

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 1 247 kr

Du sparar 217 kr

1 030 kr

Delbetala från 47 kr/mån

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Termodetektor Bosch PDT1 är den första verkliga termodetekorn för GDS-bruk. PDT 1 ger enkel, pålitlig kontroll av inomhusklimatet. Identifierar problem och ger en enkel vägledning till orsaken. Har en infraröd sensor (yt-temperatur). Indikerar omrädet där mätningen görs LED-varning: Grön= Optimalt förhållande, Gul = Aviker från optimalt förhållande, Röd = Mögelförhållande/köldbryggor. Detektorn har knappsats och belyst display, avtryckare för snabb och enkel mätning. Batterier ingår.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Bosch Power Tools
Art.Nr. 0603683000
Typ Termodetektor
Driftkälla Batteri
Spänning 1,5 V
Vikt 0,3 kg
Användningsområde DIY
Färg Grön
Arbetsintervall 1 m
Ean 3165140653480

Tillbehör du kan behöva

 • Cirkelsåg Bosch PKS 66 AF

  Cirkelsågen PKS 66 AF är en ergonomisk utformad såg med bekvämt Softgrip och optimal vikt som ger perfekt styrning av sågen, och CutControl för kontrollerad frihandssågning. Den kraftig 1.600 W-motor ger 66 mm sågdjup i trä är utrustad med Speedline Wood-sågklingor som är marknadens snabbaste sågklinga, och tack vare den inbyggda spindellåsningen kan du snabbt och smidigt göra dina sågklingsbyten. PKS 66 AF har även en kompakt styrskena som är till god hjälp när du måste såga riktigt rakt. Sågens snabblåsningsspakar låter dig göra noggranna inställningar av både sågdjup och geringsvinkel och har säkerhetsbrytare med dubbelsidig startspärr för att förhindrar oavsiktlig start av maskinen. CleanSystem Box ger renare jobb.

  1 599 kr

  2 095 kr

  Köp till
 • Spik VFZ Mini 100x3,4 mm

  Svensk kvalitetsspik! Spik av stål, skaftets form räfflad, huvudets form flat. För allmänna byggnadskonstruktioner, trä mot trä, till staket, träfasader etc, utomhus. Den räfflade spikens friktionsyta är större än en rund spiks och har därför högre utdragskrafter som ger ett starkare förband.

  229 kr

  Köp till