Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Vinkelhake

Du har sett alla 8 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en vinkelhake?
Hur ser en modern vinkelhake ut?
När använder jag en vinkelhake?

Är du ute efter en bra vinkelhake som kan komma att hjälpa dig när du färdigställer dina nuvarande och framtida drömprojekt? På Bygghemma har vi gjort det till vårt mål att kunna erbjuda dig kvalitativa och pålitliga verktyg till några av Sveriges lägsta priser. Med en vinkelhake i din arsenal kommer du att kunna mäta upp och rita vinklar i 90°. Det finns en hel del olika typer av vinkelhakar i olika storlek och material men gemensamt för dem alla är att dem hjälper dig skissa upp tvådimensionella projekt och att du får dem till ett bra pris på Bygghemma.se

Välja rätt vinkelhake

Som vanligt när det kommer till att införskaffa nya verktyg är det viktigt att du tänker både på dina nuvarande och framtida projekt. När det kommer till vinkelhakar är det dock inte mycket att tänka över. Vinkelhakar är ett viktigt verktyg att ha och om du sysslar med många hemmaprojekt kommer du att använda din nyinköpta vinkelhake nästan dagligen. Frågan är bara vilken storlek och i vilket material som du behöver? Hos oss på Bygghemma.se finner du en rad av alternativ i både aluminium och stål och vi erbjuder en rad av storlekar, från de allra minsta till de större varianterna. Ta en närmare titt på vårt stora utbud och välj en vinkelhake som passar just dina behov, vi ser till att ge dig ett så lågt pris som möjligt!

Köp en vinkelhake

Om du är ute efter att köpa vinkelhake på nätet så har du hamnat rätt. Vi har samlat ihop vinkelhakar från en rad av välkända och pålitliga märken från hela världen, allt för att du ska kunna få tillgång till kvalitativa verktyg för att färdigställa dina projekt. Fråga vår kunniga personal om du har några frågor, vi kan vårt sortiment.