Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Färgspruta & airbrush | Spraymåla som ett proffs

Filtrera

299kr
1903kr

Visa kampanj

(1)

bosch power tools

(6)

einhell

(4)

sumake

(1)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

En färgspruta är ett ovärderligt verktyg om du önskar måla stora ytor, såsom väggar, staket och byggnader. Arbetet går snabbt och lätt, och med lite övning slipper du irriterande färgskillnader och märken efter pensel och roller. En färgspruta kan självklart även användas för mindre objekt och fungerar lika bra för ommålning av stolar som för schabloner och stencilarbete. Söker du efter en färgspruta online hittar du den hos oss på bygghemma.se. I denna kategori finner du verktyg från välkända varumärken, alla av högsta kvalitet. En riktigt bra färgspruta är en bra investering och ett verktyg som kan komma till användning året om.

För användning inom olika områden

När det kommer till färgsprutor kommer du upptäcka att det finns två olika varianter att välja mellan, batteridrivna modeller samt modeller försedda med sladd. Skall du måla väggarna i vardagsrummet befinner du dig troligtvis nära ett eluttag, vilket gör att en färgspruta med sladd är ett lika bra alternativ som en batteridriven sådan. Eftersom verktyget ansluts till ett uttag behöver du inte pausa arbetet innan det är slutfört, något som kan vara nödvändigt med den batteridrivna varianten. Skall du istället arbeta utomhus, kanske är det dags att måla om det gamla trästaketet, så kan det vara skönt att arbeta med ett batteridrivet verktyg. På så vis kan du röra dig fritt utan att behöva tänka på eluttag eller förlängningssladdar. Väljer man att investera i en batteridriven modell kan det vara smart att köpa till ett extra batteri för att slippa oönskade avbrott i arbetet.

Verktyg för alla tillfällen

Om det är dags att köpa färgspruta kan du vända dig till oss hos bygghemma.se. Här finner du de verktyg du behöver för kommande projekt, alltid från välkända varumärken och av högsta kvalitet. Önskar du investera i en batteridriven modell har vi även extrabatterier, så att du på så vis slipper göra uppehåll i ditt arbete. Behöver du tips och goda råd inför ditt köp hjälper vi dig gärna.