Billiga fönster med hög kvalitet

Vi erbjuder ett brett sortiment med svenska kvalitetsfönster från de största tillverkarna i branschen. Behovet av vad du behöver för typ av fönster kan se olika ut. Du kanske behöver ett vridfönster för att förenkla rengöringen, ett aluminiumfönster för att slippa underhåll eller ett runt fönster för att fullända ditt hus utseende. Bygghemma har fönster för alla behov!

  • Fönster för alla ändamål
  • Sveriges ledande fönstertillverkare
  • Fast fraktpris - endast 195 kr!

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08.00 - 22.00.

Ring 020-25 00 25

Billiga fönster med hög kvalitet

Skapa mer ljus med nya fönster och släpp in ljuset i ditt hem! Med nya fönster får du bättre utsikt och huset får ett ansiktslyft som det förtjänar.

Vare sig du vill byta ut befintliga fönster eller vill satsa på att släppa in mer ljus, finns möjligheterna här. Fönster ger karaktär åt hela huset. Med fönster kan du lätt skapa en stämningsfull entré, skapa originella lösningar med infattningar i färgat glas, skapa öppenhet till trädgård och natur och inte minst sätta prägel på badrummets stilla vrå. Köket blir den centrala punkt som det ska vara, med stora ljusinsläpp som ger liv.

Fönster skapar nya ytor

Med nya fönster skapas nya ytor att leva och trivas i. En mörk övervåning blir som förbytt med takfönster. Ljuset och rymden liksom lyfter taket och humöret på den som bor i huset. Takfönstren kommer i flera dimensioner och är lätta att installera. Ute verandan får nytt liv med stora glasfönster i passande stil, och förlänger säsongen med utekvällar. Fönsterdörrar öppnar upp mörka hallar.

Fönster för alla smaker och plånböcker

Idag är det lätt att hitta det perfekta fönstret för just ditt hem. Anpassa fönster valet efter de egna önskemålen och efter husets karaktär och själ. Runda fönster eller traditionella fönster Valet är ditt. Glas och karmar kommer i en mängd dimensioner och stilar med vridfunktion eller kanthängt, spröjs eller utan spröjs.

Det behöver inte vara dyrt att ge nytt liv i huset. Vi har billiga fönster priser som klarar din budget. Trots våra låga fönster priser så är de fönster vi saluför produkter som håller i längden. Aluminiumprofiler gör fönstren hållbara och moderna fönster släpper in mer ljus och har bättre isolering än någonsin förr. 3 glas fönster eller energiglas gör att kallrasen uteblir och nya fönster är därför en god investering i den egna ekonomin. Samtidigt höjs värdet på huset när fönstren byts ut.

Hitta dina nya fönster hos oss. Vi har alternativen som gör det möjligt.