Header-100.jpg

Black Friday på Bygghemma!

Äntligen är det dags, nu är vi igång med vår stora Black Friday kampanj 2021 på Bygghemma! Vi har laddat upp med galna erbjudanden på massor av prylar – från HELA sortimentet! Följ med oss hela veckan då vi varje dag presenterar ett nytt produktområde och presenterar utvalda deals. Ta chansen att shoppa till ditt hemmaprojekt, renoveringen, julklappar eller bara unna dig något extra - till riktigt bra priser. Men vänta inte för länge – favoriterna säljer slut snabbt!

kampanj-Hus&Bygg.jpg
kampanj-Golv&Vägg.jpg
kampanj-Kök&Bad.jpg
kampanj-Trädgård&Utemiljö.jpg
kampanj-Inredning&Belysning.jpg
kampanj-Verktyg&Maskiner.jpg
kampanj-Fritid&Marint.jpg

Missa inte våra deals under Black Week

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

 
 
 

Gör årets klipp på Bygghemma under Black Friday

Den 26 november 2021 infaller Black Friday som är en av de absolut största shopping- och readagarna i världen. Ursprungligen kommer Black Friday från USA där den infaller dagen efter Thanksgiving som en start av julhandeln. Du kan fynda mängder av rabatterade produkter och generösa erbjudanden. Omsättningen denna dag ligger på ca 50-60 miljarder för världens handel.

Black Friday har funnits i över 30 år men kom till Sverige först i början av 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige. Shoppingdagen har fått enormt genomslag både i butiker och online där flertalet hemsidor under 2015 gick ner på grund av enorma trafikflöden.

Black Friday har blivit ett välkänt koncept som många väntar hela året på för att kunna göra ett riktigt bra köp när dagen väl infinner sig. Speciellt utmärkande är att många ser till att köpa saker som de funderat på att köpa under en längre tid för hus och hem. Under Black Friday kan du komma billigt undan och göra dina klipp för året.

Under senare år har många istället börjat prata om Black Week. Detta då fler och fler gått över till att köra sina kampanjerbjudanden under hela veckan innan och slutligen kulminerar i Black Friday.

Vi har ofta bra erbjudanden även under resten av året så kika gärna in redan nu och lista dina favoriter samt se våra aktuella kampanjer just nu.
Inom kök & badrum finns det t.ex. alltid möjlighet till ett bra fynd. Se till exempel våra kampanjer bland tvättmaskiner, torktumlare, frysskåp, diskmaskiner, vitvaror, spisar, kylskåp, dammsugare, köksfläktar, badkar och värmepumpar.

Missa inte heller våra kampanjer på möbler och inredning med allt från soffor, sängar, stolar, lampor, mattor, garderober, adventsljusstakar och mycket mer.

Många förknippar Black Friday med specialerbjudande på hemelektronik. Visste du att vi även har ett stort sortiment av TV-apparater på bygghemma.se?

För dig som har hus eller trädgård och gillar att hemmafixa har vi ett stort sortiment av trädgårdsmaskiner och elverktyg. Ta del av kampanjer på snöslungor, högtryckstvättar, robotgräsklippare, gräsklippare, utemöbler, växthus och trädgårdsväxter. När det är dags att renovera hemma hittar du så klart också ett stort sortiment av ytterdörrar, fönster, golv, kakel och klinker.

Något vi märkte var väldigt populärt hos oss i somras var utomhusbad och spabad. Missa inte chansen att fynda ett du också!

Följ oss varje dag under hela Black Week för att inte missa några erbjudanden!

Black Friday i våra visningsbutiker

Du vet väl att du kan besöka våra visningsbutiker? Vi har naturligtvis samma prissänkningar online som i våra butiker under hela vår Black Friday kampanj. Vår butikspersonal hjälper dig gärna att välja och beställa bland över 500 000 produkter för hem och trädgård.

Gör dina fynd i din närmaste visningsbutik.