Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Malmö Bygghemma Svågertorp

Mån - Fre: 10.00-19.00
Lördag: 10.00-17.00
Söndag: 11.00-17.00
Nornegatan 5, 215 86 Malmö

Bygghemma Malmö har ett urval från följande avdelningar:

Trädgårdsmaskiner

Grillar

Uterum

Badrum

Dörrar & portar

Fönster

Hemelektronik

Målarfärg & tapet

Golv

Kakel & klinker

Tag hjälp av oss

I Bygghemmas visningsbutik hittar du ett urval av det utbud av premiumprodukter som finns på bygghemma.se. Här kan du se och känna på noga utvalda delar som speglar bredden av vårt breda sortiment.

Varför ska jag besöka Bygghemma i Malmö, Svågertorp?

När du besöker vår visningsbutik i Malmö engagerar vi oss i dina projekt och ger professionell hjälp. Du kan se och känna på produkterna innan du tar dina beslut, och vi hjälper dessutom till med att ta fram en offert. En fördel med att besöka vår visningsbutik är att du får direktkontakt med en säljare vilket kan kännas betryggande när du har funderingar eller behöver rådgivning vid köp.

Vilka varumärken är populärast hos Bygghemma i Malmö?

De varumärken som vi säljer mest av är främst INR, Svedbergs, Gustavsberg, Nordiska Fönster, Elitfönster, NorDan och Elfa. Detta är starka varumärken som erbjuder produkter av hög kvalitet.

Vad säljer ni mest av i er visningsbutik?

I vår Bygghemma-visningsbutik i Malmö säljer vi mycket av allt, men det vi säljer mest av är inom badrum, fönster och dörrar. Är du i tankarna av att köpa ny badrumsinredning, nytt golv eller behöver du byggmaterial till ditt nästa hemmaprojekt? Besök vår visningsbutik i Malmö vid Svågertorp för personlig service och rådgivning. Då vi inte lagerför varor i vår visningsbutik kan du tyvärr inte få med dig de varor du beställt i samband med ditt besök, men de levereras direkt hem till dig eller till ditt närmaste utlämningsställe, vanligtvis inom 2-5 vardagar.

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig under våra ordinarie öppetider. Vi ser till att du får de produkter du behöver och att du alltid gör ett bra köp, både vad gäller kvalitet och pris.

Ring 040-643 16 16

  • 1000 kvm visningsbutik
  • Premium till bästa pris
  • Personlig produktrådgivning