Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Badrum med hotellkänsla hemma

Minimalistisk design och hotellkänsla, det går hem när svenskar får välja badrum. ”Vi ser en stark trend i att allt fler efterfrågar produkter som skapar en hotellkänsla även hemma”, säger Christina Holmberg, marknadschef på Grohe Sverige.

Av Jens Klaive2023-11-30

Tvättställ & handfat från GROHE

Grohe genomförde tidigare i år en undersökning där de djupdök i vad för badrum svenskar vill ha. Hela 22 procent uppgav att de vill ha ett badrum som är minimalistiskt inrett med hotellkänsla. Drygt hälften så många, 12 procent, svarade att de vill ha marmor och mässing i badrummet. Undersökningen avslöjade också att svenskar inte vill ha starka färger och mönster i badrummet.
– Minimalism och kvalitet är utmärkande när man tänker på svensk design och det är därför inte oväntat att det är vad svenskarna efterfrågar, säger Christina Holmberg.


Lyxig känsla
Ett badrum med hotellkänsla förknippas med en lyxig känsla, enhetlig inredning och en tak- eller massagedusch är exempel på hur det går att få till en avslappnad atmosfär även i badrummet hemma, tipsar Christina om. Tidigare i år lanserades Grohe Color Collection, det är en serie badrumsblandare och duschar som ger frihet att färgkoordinera badrummet i tio olika stilrena finishalternativ. Om du adderar tillbehör från Grohes serie Essentials går det att få en lyxig hotellkänsla hemma.
– Det går att få till hotellkänslan även hemma, oavsett om du är i stånd med en större badrumsrenovering eller bara vill förnya med enkla medel. De största skillnaderna ligger framförallt i detaljerna, säger Christina Holmberg.

Tre tips från Christina Holmberg om hur du kan få hotellkänsla hemma:

1. Matcha inredningen
Många väljer olika leverantörer till handfat, dusch och kran i sitt hem. Genom att välja samtliga produkter från en och samma producent skapas ett intryck av enhetlighet och lyx. Något som återfinns i både produktserierna Grohe Colors Collection och Essentials.

2. Regn- och massagedusch för hemmet
En regndusch som omfamnar hela kroppen får duschen att kännas större. Med ett massagemunstycke kan du även få till enklare knådning i exempelvis rygg och nacke.

3. Dekorera med textil
Vik ett par badlakan på en hylla och häng upp matchande badrockar för ett steg närmare en lyxig hotellupplevelse.

Kolla in alla Grohes produkter

 

Andra som läste artikeln läste också