Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kantsten & kantjärn

Filtrera

39kr
699kr

Visa kampanj

(1)

Kantsten

(2)

benders

(7)

recal

(2)

s:t eriks

(2)

Grå

(6)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Vad använder jag kantsten och kantjärn till?
Hur sätter jag fast kantsten?
Vad är skillnaden på kantsten och kantjärn?
Hur sätter jag fast kantjärn?

Kantsten i olika material

Billig kantsten är perfekt om man vill skapa avgränsade ytor utomhus som kantstöd. Sådana avgränsningar i form av kanter håller väldigt länge. Särskilt här i Sverige där denna produkt finns tillgängligt till, internationellt sett, mycket förmånliga priser och i varianter (till exempel tumlad eller otumlad) som passar flera olika ändamål. Kantsten kan numera göras av olika material, från olika typer av sten till terrakotta och betong. De olika bitarna är lätta att montera intill varandra och normalt sett börjar man med kantstenarna vid genomförande av en större stenläggning. Vi har även kantstål i flera olika varianter, det kan fungera som ett alternativ eller kanske komplement till kantsten.

Kantsten har många användningsområden

Kantstenar används ofta till att inrama markläggningar för hålla plattorna eller stenarna innanför kanten på plats även om det uppstår rörelser i jorden. Kantsten till rabatt är ett annat vanligt användningsområde likväl kantsten till grusgång och gräsmatta. Förutom att det är snyggt hindrar kanten ogräs från att ta sig in i din plantering. Modeller som inte är raka utan lätt böjda kommer till användning när du vill skapa mjukare linjer i till exempel en svängd mur eller längs en grusad trädgårdsgång som inte är helt rak. Kantstenar håller det som finns innanför dem på plats och hindrar att grus och annat, med åren, sprider sig över ytor där du inte vill ha det. Vi sorterar även in plintar och villablock under denna kategori där du alltså hittar det mesta du kan tänkas behöva för att åstadkomma snygga kanter och avgränsningar i trädgården.

Stort urval av kantsten till din trädgård

Inramade markläggningar och rabatter är detaljer som verkligen ger karaktär åt en fastighet. Det är inte för inte som många väljer att genomföra markläggning med kantsten inför en försäljning av ett hus. Ett väl genomfört arbete med bra material påverkar ofta priset i positiv riktning. Att köpa kantsten innebär att man ställs inför flera val. Hör efter med vår kundtjänst om du vill ha hjälp med att välja rätt artiklar.