Komplett Uterum Halle Dream Alltid

Komplett Uterum Halle Dream Alltid
Komplett Uterum Halle Dream Alltid
Rek. pris 169 216 kr
135 131 kr

Delbetala från 2 838 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 6-8 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 195 kr

Beskrivning

Dream Alltid med sadeltak. Året runt rummet, en funktionell och lyxig vinterträdgård med isolerade väggar och tak som skapar en oas i den kallaste och mörkaste årstiden, där man på ett behagligt vis integrerar uterummet med övriga rum i huset, i allt från att ha middagsbjudningar till ett extra TV-rum.
Att bygga ett uterum är för många ett projekt som skapar många frågor, taklutningar, bredd, längd, vilket tak och vilka skjutpartier skall jag välja? Vi har satt ihop våra mest populära uterum till färdiga paket för att göra det enkelt för dig.

Ett monteringsfärdigt uterum levereras med färdigkapad stomme i limträ, anpassade glaspartier, färdigkapat kanalplasttak och profiler. Här bygger man steg för steg fram sitt uterum med måttanpassade delar. Kompletta uterum från Halle är anpassade för olika säsonger i olika monteringsfärdiga storlekar för att enkelt mäta om det får plats där jag vill placera uterummet.

Halle uterum levereras utan grund, här väljer man själv om man vill placera uterummet på ett trädäck eller en gjuten grund i betong med eller utan golvvärme.

Halle Alltid - Året runt
Ett vinteranpassat uterum för året runt vistelse och vinterträdgårdar. Här man på ett behagligt och funktionellt sätt integrera uterummet med övriga rum i huset, i allt från att ha middagsbjudningar till ett extra TV-rum.Utrustat med Halle Thermo partier som har argongasfyllda säkerhetsglas och ett köldbryggebrutet profilsystem för bästa isolering. Som tak finner du ett Halle Isolux, 32mm tjockt kanalplasttak med ett UV-beständigt skydd som stänger ute kylan.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHalle
Art.Nr.BKU15DAH
SäsongÅret Runt
LåsHakregellås
Bredd3965, 4780, 5980, 8010 mm
Djup3705, 4105 mm
FärgVit
ModellSadeltak
Area14,69, 17,71, 24,55, 32,88 m2
ZonSnözon 2,5
Höjd3175, 3340, 3582, 4030 mm
TypFasadmonterat uterum
Glas2-Glas
GlastypHärdat isolerglas med Energi och Argongas
ProfilAluminium
UtförandeSadeltak