Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  15%

  Fast Väggparti Landskap Robust Vår och Höst

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 2 999 kr

  Du sparar 450 kr

  2 549 kr

  Delbetala från 54 kr/mån

  Jämför
  Beställningsvara
  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Fasta uterumspartiet Robust Vår och höst från Landskap är ett kraftigt system som ger dig en känsla av gedigen kvalitet. Detta fasta parti ger dig möjlighet att nyttja uterummet större delen av året, då det sitter ett isolerglas med både energibeläggning samt argongasfyllning. Med hela glas i luckorna känns naturen närmre och inget stör ögats blick ut i trädgården.

  Läs mer
  Tillsammans med ett kanalplasttak får du ett uterum som är ljust och ger dig många härliga dagar. Självklart är allt glas säkerhetshärdat för din säkerhet. Fördelen med härdat glas är att det inte blir skärvor utan små glasbitar. Dessutom är det otroligt starkt - upp till 5 gånger starkare än vanligt glas. Uterumspartiet Stadig finns att välja i olika kulörer. Samtliga kulörer är pulverlackerat på aluminiumprofilen och glansiga i ytan.

  Den här produkten har utvecklats i Sverige av Landskap of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Deras mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt som du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

  En uterumsprodukt från Landskap ger dig trygghet och kvalitet. Landskap of Sweden garanterar dig en produkt som håller i många år. Varje komponent är av högsta kvalitet, vilket gör att det är 5 års garanti på profilsystemet och 10 års garanti på isolerglaset.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Landskap
  Art.Nr. RBT 70 20V GTPW ALL
  Säsong Vår till höst
  Bredd 681, 781, 881, 981, 1081, 1181, 1281 mm
  Färg Grå, Svart, Vit
  Modell Fast
  Höjd 1895 mm
  Glastyp Härdat 2-Glas med energi och argongas
  Glastjocklek 20 mm
  Serie Robust
  Material Aluminium
  Antal Partier 1 del

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Höjd

  Andra som köpte Fast Väggparti Landskap Robust Vår och Höst köpte också