Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Skjutfönster med fast underdel Landskap Stadig Sommar 2-del

  20%
  tom 30/9
  Kampanj
  Rek. pris 6 599 kr
  Du sparar 1 320 kr
  5 279 kr

  Delbetala från  111 kr/mån

  Tillverkningsvara 
  Levereras normalt inom 3-4 veckor.
  Hemleverans -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Skjutfönsterparti med fast underdel är en bra lösning för den som inte kan eller vill ha skjutdörrar. Istället för att traditionellt bygga en vägg under fönstret med panel så innehåller istället detta paket ett fast parti med glas som monteras ihop med den skjutbara delen. Med denna lösning får man glas från golv till tak.
  Uterumspartiet Stadig Sommar från Landskap är ett parti som passar sommarrum. Konstruktionen är väl genomtänkt, modern och byggd för att hålla i många år. Med hela glas i luckorna känns naturen närmre och inget stör ögats blick ut i trädgården. Tillsammans med ett kanalplasttak får du ett uterum som är mycket ljust och ger dig många härliga dagar.Uterumspartiet Stadig har ett smart snäpplås som standard och låses från insidan. Detta förhindrar att oinbjudna gäster tar sig in från utsidan.Självklart är allt glas säkerhetshärdat för din egen säkerhet. Fördelen med ett härdat glas är att det inte blir skärvor utan endast små glasbitar. Dessutom är det otroligt starkt - med upp till 5 gånger starkare än vanligt glas.

  Uterumspartiet Stadig finns att välja i 3 olika kulörer. Vit och svart är pulverlackerat på aluminiumprofilen medan grå/silver är en anodisering som tränger in i materialet istället. Anodiseringen är något matt i sin yta medan lackerade ytor är glansigare.

  Stadig uterumspartier kommer alltid i högerutförande. De skjutbara luckorna kommer i olika bredder. För att se exakt storlek och hitta partier med lika stora luckor se PDF nedan.

  Den här produkten har utvecklats i Sverige av Landskap of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Deras mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt som du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

  En uterumsprodukt från Landskap ger dig trygghet och kvalitet. Landskap of Sweden garanterar dig en produkt som håller i många år. Varje komponent är av högsta kvalitet, vilket gör att de kan ge dig 5 års garanti på Stadig skjutbara och fasta uterumspartier.

  Dokument

  Egenskaper

  VarumärkeLandskap
  Art.Nr.STG15020IGTPWALL
  SäsongSommar
  LåsSnäpplås
  Bredd1504, 1604, 1704, 1804, 1904, 2004, 2104, 2204, 2304 mm
  FärgGrå, Svart, Vit
  ModellSkjutbar
  Höjd2000 mm
  GlastypHärdat enkelglas
  Glastjocklek4 mm
  SerieStadig
  UtförandeHandtag
  MaterialAluminium
  Antal Partier2-delat
  U-Värde5.8