Boråstapeter | Inspirerande tapeter för alla

Filtrera

Visa endast kampanjartiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Boråstapeters historia sträcker sig ända till början av 1900-talet då Waldemar Andrén grundade varumärket. Idag är det ett omtyckt varumärke som de flesta har hört talas om och vars tapeter pryder många väggar. I över 110 år har företaget varit trogna kärnan i sina värderingar - att skapa tapeter för alla hem.

Morgondagens tapetklassiker

Boråstapeters vision är att eftersträva kvalitet i allt dom gör. Produktionen ska påverka miljön i minsta möjliga mån och tapeterna ska vara tåliga och enkla att sätta upp. Designen och det visuella uttrycket i tapeterna ska ligga rätt i tiden och samtidigt vara passande under lång tid framåt. Vilket är någon man lugnt kan säga att Boråstapeter har lyckats med och som vi även ser sken av i de aktuella serierna från varumärket. Boråstapeter håller i både kvalitet och stil.

Boråstapeter – ett tryggt val

När du väljer Boråstapeter kan du vara säker på att du gör ett tryggt val. Varumärket inspirerar till att skapa ombonade och personliga rum med hjälp av svensktillverkade tapeter av hög kvalitet. Tapeter från Boråstapeter ser till att du väcker positiva känslor med de vackra mönster och färger som fyller sortimentet. Vi på Bygghemma är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud med tapeter från Boråstapeter som innehåller nåt för alla rum och hem. Låt dig inspireras!