Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Cinderella

Cinderella | Förbränningstoaletter

Filtrera

Visa endast kampanjartiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Hur förbättrar Cinderella miljön?
Hur sköts Cinderellas förbränningstoalett?
Hur fungerar Cinderellas förbränningstoalett?

Cinderella är ett norskt företag som sedan länge är en viktig aktör i sin bransch på den nordiska marknaden. 2022 firade Cinderella 25 år sedan patentet togs på Cinderella förbränningstoalett. Under dessa 25 år har företaget tillverkat och levererat mer än 100 000 enheter över hela världen. Cinderellas långa erfarenhet med förbränningsteknik gör dem till ett säkert och miljövänligt val, även för framtiden.

Ett pålitligt val

När det handlar om artiklar som påverkar miljö och sanitet är det av yttersta vikt att allt fungerar som det ska. Väljer du produkter från Cinderella kan du räkna med artiklar som visat sig fungera mycket bra. En modern förbränningstoalett ska vara luktfri och ta hand om avfall på ett sätt som innebär minimal hantering. Detta är det perfekta alternativet istället för att dra in vatten och avlopp i ett fritidshus, något som riskerar att bli mycket dyrare än en bra förbränningstoalett. Cinderella har flera topptestade modeller som är bland de bästa på marknaden, allt för att kunna uträtta dina behov på trevligast möjliga sätt.