Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Elitfönster | Fönster av bästa kvalitet

Filtrera

Visa utvalda artiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad kännetecknar ett Elitfönster?
Är Elitfönster underhållsfria?
Isolerar mina Elitfönster bra?

Elitfönster producerar kvalitetsfönster i småländska Lenhovda och har gjort det sedan 1924. Företaget erbjuder närproducerade fönster och altandörrar till allt från stora villor till mindre byggprojekt. Inte nog med att de ständigt arbetar med att utveckla funktionen av sina fönster, de ligger även i framkant när det gäller design. I Elitfönsters sortiment finner vi allt från träfönster i gammaldags utformning och praktiska fönsterdörrar till moderna vridfönster i aluminium. Fönsterna är ofta rankade högt i ”bäst i test-guider” utifrån både kvalitet och miljö. Miljötänk är något som genomsyrar företaget då målet är att arbeta på ett sätt som belastar miljön ytterst lite. Elitfönster ingår i börsnoterade Inwido-koncernen som är Europas största fönsterleverantör.

Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare

Elitfönsters utbud erbjuder stora valmöjligheter med fönster som har utformats för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar. Stabilt, djupimpregnerat nordiskt trä med minst tre lager färg, slitstark underhållsfri aluminium och välisolerade glas. Ett gediget hantverk, design och kvalitet i varje detalj. Detaljer som ger dig trygghet och förklarar varför Elitfönster är populära både bland konsumenter och hantverkare. Dessutom får du upp till 30 års garanti.