Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Fristads

Fristads | Arbetskläder för din verklighet

Fristads är Sveriges största tillverkare av arbetskläder och har det största sortimentet av tyngre arbetskläder av alla leverantörer. Fristads har arbetskläder för t ex byggnadsarbetare, snickare, målare och elektriker. För industrin finns ett brett utbud av arbetskläder för verkstad, lager och transport. För arbeten inom service, detaljhandel och distribution finns praktiska arbetskläder och snygga profilkläder med modern design och hög kvalitet.

Galleri

Filmer

Filtrera

469kr
999kr
152
469
999
11249

Visa endast kampanjartiklar

(5)

Arbetsbyxor

(2)

Arbetsbyxor herr

(2)

Arbetskläder herr

(3)

Friluftskläder & fritidskläder

(1)

Arbetsskjorta & arbetströja

(1)

Sweatshirt

(1)

Arbetsjacka

(1)

Arbetsjacka herr

(1)

Arbetsväst

(1)

Övriga arbetsvästar

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Vanliga frågor om

Hur har Fristads blivit så kända?
Har Fristads även kläder för säljare och butiksanställda?
Vad kännetecknar Fristads yrkeskläder?

Populära filtreringar

Fristads – Certifierade flam- & varselplagg

Fristads kläder är utvecklade och designade för att förenkla vardagen i en mängd olika yrken där det ställs höga krav på funktion och säkerhet – det verkliga arbetslivet. Fristads varsel- och flamskyddplagg är även certifierade.

Professionella arbetskläder från Fristads

Fristads tillverkar professionella arbetskläder med slitstyrka, funktionalitet, säkerhet och komfort – de egenskaper som professionella yrkesarbetare förlitar sig på. Deras arbetskläder signalerar vem du är: en yrkesarbetare som inte nöjer dig med mindre än det bästa.

Fristads – Sveriges största tillverkare av arbetskläder

Fristads grundare John Magnuson startade tillverkning av arbetskläder i byn Fristad år 1925. Företaget blev det första i Sverige som tillverkade jeans och skapade ett helt unikt sortiment med arbetskläder som midjebyxor, hängslebyxor, jackor som bars av, snickare, murare, målare och andra yrkesarbetare. När efterfrågan växte köpte man en ny fabrik och ett eget väveri för att på bästa sätt tillverka sina arbetskläder. Allteftersom tiden gick så utvecklades kollektionen och i slutet av 1900-talet var Fristads Sveriges största tillverkare av arbetskläder.