Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  GRAM

  GRAM är mest känt för sina kylskåp och frysar, men säljer och marknadsför i dag ett komplett sortiment av vitvaror för privata hushåll i Danmark, Norge, Sverige och Finland. GRAM är dessutom känt för att utveckla produkter som gläder användarna i vardagen och som därmed bidrar till positiva upplevelser i köket.

  GRAMs mest populära kategorier

  Frysboxar

  Gram har ett brett och prisvärt sortiment av frysboxar för alla plånböcker. Det finns båda stora och små frysboxar. Från 95 liter till hela 420 liter. Alla frysboxar kan placeras i utrymmen ner till hela -15 grader.

  Spisar

  En av Grams toppgrenar är spis. Gram har tillverkat spisar i över 50 år. Det finns många olika varianter av spisar. Det finns 50cm och 60cm bredd. Keramikhäll eller induktionshäll. Pyrolysrengöring och många många fler finesser som gör ditt dagliga köksbestyr enkelt!

  Inbyggnadshällar

  Gram levererar många olika storlekar på hällar beroende på ditt behov. Allt från 30cm till breda hällar på hela 85cm. Vi serverar traditionella glaskeramikhällar eller moderna energisnåla induktionshällar. Här får du väldigt mycket för pengarna!

  Ugnar

  Gram har egen tillverkning och utveckling av ugnar. Det borgar för kvalitet och användarvänlighet. Välj mellan ångugn eller en vanlig varmluftsugn. Gram har bland dom största kaviteterna på marknaden med hela 77 liter.

  Kyla

  På den kalla sidan finns många möjligheter för ditt kök. Vill du ha kombiprodukter eller fullhöjdskåp kyl och frys? Vill du ha enklare design eller stram modern design med längsgående handtag. Ingen fara! Vi levererar både och! Välj vitt eller rostfritt utförande!

  Diskmaskiner

  Diskmaskinen är en viktig del av köket. Har du en öppen planlösning välj en disk med lågt ljud. Här kan välja integrerad eller fristående modell. Vit eller rostfri. Många smarta program som gör din vardag enklare.

  Filter

  Pris
  949
  3 145
  4 889
  24 409
  Kategori
  Serie
  Leveranstid
  Dina val
  Visar 3 av 119 produkter
  Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Tillfälligt slut: 2019-11-05
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1