Halle | Uterum och takplast för alla årstider

Halle är en svensk tillverkare av bland annat uterum, skjutdörrar och vikpartier. Det halländska företaget, som även är en erkänd producent av kanalplast och takskivor, fäster stor vikt vid kvalitet och stoltserar med att kunna sätta märkningen Made in Sweden på flera av sina produkter. Här hos oss på Bygghemma hittar du massor av snygga, funktionella och billiga produkter från Halle, alla tillgängliga smidigt online.

Varför ska jag välja uterum från Halle?

Med en inglasad altan eller ett fristående uterum låter du naturen komma närmre. Få saker skänker så mycket livskvalitet som att kunna sitta i ett eget uterum och njuta av naturens skiftningar. Genom att välja uterum från Halle vet du att du får kvalitet anpassad efter dina preferenser. Vi på Bygghemma allt från enkla glaspartier till kompletta uterum från Halle.

Vilken kvalitet håller produkter från Halle?

Mycket av Halles tillverkning görs manuellt, med kvalitet och miljömedvetenhet i fokus. Detta märks på företagets produkter, som genomgående präglas av känsla och hållbarhet – oavsett om det gäller uterum, fasadpartier, kanalplast eller någon av företagets övriga varor.

Kan jag använda mitt uterum året om?

När det gäller uterum från Halle är allt möjligt. Beroende på vilka val du gör kan uterummet användas under hela eller delar av året.

Halles mest populära kategorier

Uterumspartier sommar

Halles uterumssystem Primolux är anpassat för den nordiska sommaren. Skydda dig från väder, vind och mygg med detta system som är anpassat för sommaren. 5 mm härdat glas, justerbara hjul och gediget profilsystem med en tidlös form. Systemet finns i både dörrar och fönster i skjutbara och fasta varianter.

Uterumspartier vår/höst

Halles uterumssystem Primolux Isoler är systemet för dig som vill nyttja ditt uterum från tidig vår till sen höst. Isolerglas D4-9, justerbara hjul och ett gediget profilsystem med en tidlös form. Systemet finns i både dörrar och fönster i skjutbara och fasta varianter.

Uterumspartier vinter

Halles uterumssystem Thermo är ett exklusivt vinterträdgårdsystem för dig som vill nyttja ditt uterum året runt som ett extra rum. Systemet har kraftiga profiler med bruten köldbrygga och karmen monteras i ett stycke för bästa täthet och U-värde. Glaset är ett säkerhetsisolerglas D4-16 med argon för bästa möjliga isolerförmåga. Systemet finns i standardmått, men kan även beställas i valfri kulör ur RAL-skalan.

Vikpartier

Halles vikpartier, anpassade för vinterträdgård, friggebodar och attefallshus finns i både 2-glas med argon och 3-glas med argon. Systemet har kraftiga profiler med bruten köldbrygga och karmen monteras i ett stycke för bästa täthet och U-värde. Finns i en rad olika varianter, 2,3,4 och 5-delade modeller, i både inåt och utåtgående alternativ. Vit kulör som standard, men kan även beställas i valfri kulör ur RAL-skalan.

Fasadpartier

Byt ut din gamla altandörr och fönster, eller ersätt väggen och släpp in ljuset med ett fasadparti från Halle. Halles fasadparti har ett kraftigt profilsystem med bruten köldbrygga i både karm och luckor. Skjutluckorna har en lyft/skjutfunktion för bästa täthet och U-värde. Glaset är ett säkerhetsisolerglas med argon. Partierna finns i ett antal olika utföranden. Vit som standardkulör, men kan beställas i valfri RAL-kulör. Erbjuds även i duo-kulör vilket innebär att du kan få tex vit insida och valfri kulör på utsidan.

Kanalplasttak

Kanalplasttak är det perfekta valet till ditt uterum. Taken släpper in ljuset och tar bort gränsen mellan ute och inne. Finns i olika tjocklekar och färger beroende på hur du ska använda ditt uterum. I sortimentet finns 10 mm, 16 mm, 32 mm och 55 mm tjocklek i tre olika kulörer, opal, klar och rökfärgat. För dig som har en befintlig takkonstruktion och inte vill bygga om det har Halle en unik profillösning med bärande aluminiumprofiler.

Altantak/Skärmtak

Halle har Sveriges bredaste sortiment av plasttak, och är den enda svenska tillverkaren av glasfiberarmerad korrugerad takplast. Med stolthet erbjuder vi marknadens enda gåbara takskiva Polar. I sortimentet finns även flera andra takplastvarianter i olika kulörer, opal, klar och rökfärgad. Enskiktsplast är alternativet för dig som vill ha skärmtak utan att glasa in.

Kompletta uterum

Halle har ett antal kompletta uterum, färdiga modeller, i olika storlekar. Finns i både pulpettak och sadeltak. Rummen levereras med färdigkapad limträstomme för snabb och enkel montering. Kompletta kanalplasttak och uterumsystem anpassat för vald säsong, sommar, vår/höst eller vinter.

Fristående uterum

Halle har ett antal fristående uterum, i olika glasalternativ beroende på hur stor del av säsongen du vill använda ditt uterum. Perfekt för dig som vill ha ett rum bredvid poolen, eller som ett extra rum i din trädgård. Rummen levereras med färdigkapad limträstomme för snabb och enkel montering. Då de är fristående är de även bygglovsfria.

Filter

Pris
3
17 790
45 990
208 659
Kategori
Dina val
Visar 4 av 105 produkter
Sida 1 / 1
Halle Carport Duo
halle-ny-logotype.jpg
fr.25 431 kr
30 429 kr
Levereras inom 6-8 veckor
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Halle Carport Duo XL
halle-ny-logotype.jpg
fr.27 990 kr
35 547 kr
Levereras inom 6-8 veckor
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Halle Carport Uno XL
halle-ny-logotype.jpg
fr.19 990 kr
25 666 kr
Levereras inom 6-8 veckor
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Halle Carport Uno
halle-ny-logotype.jpg
fr.17 790 kr
22 326 kr
Levereras inom 6-8 veckor
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1