Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Kährs

Kährs | Trägolv av världsklass

Kährs etablerades redan år 1857 och är idag en av världens största tillverkare av trägolv. De är även en av världens äldsta golvtillverkare som fortfarande är aktiva. Deras tekniska utveckling och design sker fortfarande på plats i Nybro, den lilla tätorten i Småland där företaget grundades. Kährs råvaror kommer till största delen från lokala skogsbönder och bolagets golv säljs idag på över 60 globala marknader. Ända sedan starten har företaget varit först med olika innovationer. 1941 fick till exempel Kährs patent på lamellparketten som lade grunden till det moderna trägolvet och år 1999 lanserade Kährs en limfri fog som idag är känd som Woodloc®.

Galleri

Länkar

Filtrera

459kr
650kr
63
459
650
5733

Visa endast kampanjartiklar

(26)

Visa enbart nyheter

(13)

1-Stav

(44)

Fiskben

(8)

Trägolv

(146)

Parkettgolv

(126)

Fanérgolv

(20)

Golvtillbehör

(15)

Underlagsfoam & golvfoam

(7)

Övriga golvtillbehör

(7)

Grålumppapp & golvpapp

(1)

Golvvård & golvpolish

(13)

Övrig golvvård

(13)

Trä & virke

(3)

Kvartstav & rundstav

(3)

Socklar & lister

(40)

Golvlister & golvsockel

(39)

Nivålist

(1)

Plastgolv

(68)

Vinylgolv

(68)

Rengöringsmedel

(2)

Golvrengöring

(2)

Städredskap & städprodukter

(4)

Golvmopp & skurhink

(4)

Olja & bets

(2)

Övrig olja

(2)

Övriga handverktyg

(2)

Lim & klister

(1)

Trälim

(1)

Lim, lack & tejp

(1)

Inomhusfärg

(1)

Lack

(1)

Outlet

(2)

Kährs LT-Click

(68)

5mm
6mm
5
5
6
69

Sortera

68 Produkter

Du har sett 36 av 68 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad är unikt med Kährs?
Är Kährs parkettgolv anpassat för hemmafixare?
Hur har Kährs parkettgolv utvecklats?

Gammalt hantverk och moderna funktioner

Hittills har över 150 miljoner kvadratmeter av Kährs trägolv lagts i byggnader runt hela världen. De tekniska funktionerna, den rustika skönheten och gedigna kvalitén på deras produkter har lagt grunden till deras framgång. Tack vare det innovativa limfria klicksystemet Woodloc® som låser brädorna mekaniskt är det även snabbt och enkelt att lägga golven. Woodloc® gör även golvet starkare och ger osynliga fogar. Varje trägolv från Kährs är unikt tack vare de naturliga skiftningarna i träet. Idag har Kährs ett stort och varierande produktsortiment av parkett- och trägolv. Det går till exempel att välja mellan olika träslag, tjocklekar, design, ytbehandling, bearbetning och sortering för att hitta ett golv som passar perfekt.

Svensk kvalitet ger slitstarka golv

Kährs golv passar perfekt för Nordens klimat. Eftersom trä är ett levande material kan det krympa eller röra på sig vilket kan leda till problem med tiden. Det kan till exempel leda till att det uppstår springor och golvet kan även börja knarra. Kährs tillverkar plankor i flera träskikt, vilket minimerar rörelserna och ger ett stabilt trägolv hela året runt. För dig som vill ha ett slitstarkt och vackert golv som har utvecklats i Sveriges skogar är Kährs produkter det bästa valet.