Kärnsund Wood Link | Exklusiva trämaterial

Filtrera

Visa endast kampanjartiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Kärnsund Wood Link bildades år 1971 och har sedan dess levererat trä och träbaserade material från olika leverantörer över hela världen. Företaget är baserat i Göteborg och är stolta över sina exklusiva trämaterial. Kundens specifika behov är till för att tillgodoses menar Kärnsund Woods. De levererar en mängd olika virken som passar till olika byggen.

Plank och reglar från Kärnsund Wood Link

Trä är Sveriges främsta byggmaterial och har många bra egenskaper. Fortfarande så är trävirket ett bra material som dessutom är hållbart. Impregnerat trä är ett bra material till uteplatser. Det är slitstarkt, lättarbetat och dessutom mycket prisvärt. Det finns också andra alternativ såsom lärk som av naturen är resistent mot rötsvamp och mögel. Kompositmaterial är också ett bra alternativ då det tål mycket och är mycket lätt att underhålla. På bygghemma.se hittar du ett brett utbud av Kärsunds Wood olika trä- och virken till ett billigt pris. Givetvis kan du köpa det online.