Wibe | Stegar och arbetssäkerhet

Filtrera

Visa endast kampanjartiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Wibe tillverkar stegar av många olika slag och tillbehör till dem. Företaget grundades 1929 i Mora och är proffs när det gäller arbetssäkerheten för alla som behöver kliva upp på en stege i jobbet. Wibe Ladders är välkända för pålitlighet och kvalitet. Deras ledord är innovation och produktutveckling, inspirerad av omvärlden.

Det är viktigt att ha glidskydd för din stege

Wibe sätter din säkerhet i fokus och vill bidra till en bra arbetsmiljö. Bland det viktigaste är att man inte ramlar ner från stegen och skadar sig, så glidskydd är ett måste. De ingår i vårt sortiment bland alla tillbehör till stege som du lätt beställer online från oss på bygghemma.se. Det finns många andra tillbehör som också är bra för säkerheten på jobbet, till exempel handledare, alltså handtag att hålla sig i. Wibe har designat produkter efter kundernas önskemål och synpunkter. Det kan till exempel vara ett extra räcke att ta tag i. Stegar och arbetsplattformar från Wibe är ett tryggt val, och tillbehör kan vara allt möjligt, från stolpstöd till upphängningskrokar och gångjärnsbeslag. Titta på vårt sortiment som innehåller allt du kan behöva för jobben på högre höjder.

Snö- och taksäkerhet

Jobbar man på lite högre höjd måste stegen stå kvar i takkanten, och då finns det ett speciellt glidskydd för takstegar. Man sätter fast det ordentligt i takkanten, fastskruvat under yttersta takpannan, och sedan hänger man på stegen där varje gång man ska gå upp på taket. Praktiskt taget var man än ska klättra upp, finns det en lösning från Wibe. En trappstege har till exempel kortare bakben, och då står man plant och säkert när man arbetar i en trappa. En skåp/hyttstege kan fästas på en lastbil så att det blir lätt att klättra upp i förarhytten. Välj din utrustning och dina tillbehör och köp billigt från oss på bygghemma.se. Vi levererar till hela Sverige.