Zekler | Specialister på skyddsutrustning

Filtrera

Visa endast kampanjartiklar

(0)

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Skyddsutrustning är Zeklers specialområde. Deras utrustning och tillbehör är utvecklade för att underlätta ditt arbete när du jobbar på till exempel ett byggprojekt, på höjden eller i extrema klimat. Sedan 2003 har företagets mission varit att skapa och bygga på ett stort sortiment av utrustning för ögon, andning och hörsel för just din säkerhet. Kolla in deras utbud här online hos oss på bygghemma.se.

Skydda synen med Zeklers skyddsglasögon

Zekler erbjuder bland annat skyddsglasögon som tar hand om dina ögon både framifrån och på sidorna. På så vis skyddas dem från damm, direkt solljus, gnistor med mera. Det bästa är att du kan ha dessa skyddsglasögon ovanpå dina vanliga glasögon utan problem. Det finns genomskinliga och färgade glas, med antingen hård armatur eller elastiskt band som går runt huvudet. Ett tips är att alltid bära en glasögonpåse eller ett fodral där du kan förvara glasögonen så de inte blir repiga. Du kan hitta precis det du behöver för att utföra ditt arbete säkert i vår sektion av Zeklers skyddsutrustning.

Säkerheten först

Bland Zekler tillbehör kan du hitta allt möjligt. Från vindskydd för mikrofoner till andra nödvändigheter som laddare, svetskassett, inre skyddsglas och svettband. Hörselskydd i form av hörselkåpor och öronproppar för dig som går på jakt finns också. Du kan även hitta en hygieninsats för att byta ut filter på din andningsmask och andra praktiska tillbehör för att sätta din säkerhet främst under arbetsdagen. Vi på bygghemma.se ser till att leverera Zeklers bästa produkter för din säkerhet. Du kan beställa dina favoritprodukter online billigt och bra redan idag.