Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bilbarnstol Axkid One
Bilbarnstol Axkid One
Bilbarnstol Axkid One
Bilbarnstol Axkid One
Bilbarnstol Axkid One
Bilbarnstol Axkid One

Bilbarnstol Axkid
One
Färg Tar

7 499 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Enda bakåtvända bilbarnstolen på marknaden med ISOFIX som är i-Size godkänd upp till ca: 7 år eller upp till 125 cm/23 kg och även plustestad. Skjutbar stol med bäst benutrymme i klassen och byggd i lättviktsmaterial. Installeras säkert på 30 sekunder.
Varumärke

Beskrivning

Enda bakåtvända bilbarnstolen på marknaden med ISOFIX som är i-Size godkänd upp till ca: 7 år eller upp till 125 cm/23 kg och även plustestad. Skjutbar stol med bäst benutrymme i klassen och byggd i lättviktsmaterial. Installeras säkert på 30 sekunder.
Axkid ONE – En ny generation bilbarnstolar med ISOFIX
Axkid ONE sätter en ny standard för bakåtvända bilbarnstolar med ISOfix. Stolen är den enda som är godkänd enligt det senaste i-Size reglementet upp till 125 cm/23 kg eller ca: 7 års ålder. Det är också den enda stolen på marknaden med dessa maxgränser att klara plustestet och dess höga krav på krocksäkerhet. Dessa förutsättningar möjliggör att ditt barn kan åka bakåtvänt och säkert upp till 2 år längre än existerande ISOFIX stolar på marknaden. Bakåtvänt är det överlägset säkraste sättet för barn att åka hela vägen upp till 6-7 års åldern, ju längre bakåtvänt desto bättre.

Innovativ Svensk design
Axkid ONE har en ny unik design byggd i härdat aluminium och stål som skapar ett skyddande ramverk åt ditt barn. Själva stolen är byggd i chockabsorberande material för att sprida krafterna optimalt vid en olycka och har också ventilationshål för att inte bli för varm för ditt barn. Precis som på våra andra stolar är Axkid ONE utrustad med extra sidokrockskydd kallad ASIP, vilket ytterligare skyddar ditt barn vid en krock från sidan. Hela stolen väger strax under 10 kilo och tillåter att äldre och tyngre barn åker bakåtvänt hela vägen upp tills att de väger 23 kg eller 125 cm.

Bäst benutrymme i klassen
Axkid ONE är monterad på skenor vilket tillåter att stolen kan skjutas fram och tillbaka med bara en hand upp till 28 cm, även efter installation (11 cm i åkläge). Detta system skapar inte bara ett överlägset benutrymme utan förenklar även installation av barn i stolen avsevärt, då vinkeln blir bättre än hos många andra bakåtvända stolar. Stolen är rymlig och även de äldsta barnen sitter bekvämt hela vägen upp till ca: 7 års ålder. Det är också enkelt att ge mer plats till passagerare i framsätet utan att montera ut stolen ur bilen, praktiskt om man skall skjutsa någon vuxen.

One Plus – En stol från 0-7 år
Med den extra babydynan (tillägg) och möjligheten att vinkla stolen 42 grader så kan Axkid ONE fungera som ett säkert babyskydd de första månaderna. En klok investering som låter dig använda stolen hela vägen upp till 7 års ålder. Axkid ONE är utrustad med ett Sleepwell System som gör det enkelt att ställa in vinkeln på stolen även efter installation i bilen. Stolen går att vilka hela 42 grader för att användas som ett babyskydd för de allra minsta (med babyinlägget), men även större barn gillar en bekväm lutning under bilresan.

Garanterat snabb och säker installation på 30 sekunder
Undersökningar visar att många bilbarnstolar, både framåtvända och bakåtvända sitter helt eller delvis felinstallerade i bilen vilket försämrar deras förmåga att skydda vid en krock. Axkid ONE installeras enkelt i sex självförklarande steg och har en självåtdragande antirotationsbåge med audiella hjälpmedel som ”berättar” när stolen sitter korrekt mot sätet. Vi kan garantera att du kan installera stolen på 30 sekunder eller snabbare. Om inte erbjuder vi gratis hjälp online.

Produktinformation
- Reglemente: R-129 (i-Size)
- Tillåten ålder: 0-7 år (cirka)
- Tillåten vikt: Upp till 23 kilo
- Tillåten längd: 40-125 cm* / 61-125 cm
- Gäller med insatsdynan One+ annars 61-125 cm

Egenskaper

VarumärkeAxkid
Art.Nr.25110016
FärgTar
UtförandeBakåtvänd bilbarnstol
TypBilbarnstol
Rekommenderad ålder6 månader - 7 år
EAN-nr7350057584590