Populära varumärken

Utvalda kampanjer för dig

editorials

Utedass 2.0: Förbränningstoaletten

En vanlig toalett kräver avlopp och vattenförsörjning för att kunna fungera – och därutöver stora resurser för att rena vattnet. Men i en tid där vi måste bli ännu bättre på att ta hand om vår miljö är Cinderellas förbränningstoaletter ett grönt alternativ som tar hand om sitt eget avfall.

Bäst i test crosstrainer: Vi jämför 5 storsäljare

Funderar du på att köpa en crosstrainer? Vi har jämfört 5 olika modeller från Abilica, Casall och Master Fitness, som alla står högt i kurs hos våra kunder.

Träna hemma: Så kommer du igång – övningar, tips och inspiration

Allt fler väljer att träna på hemmaplan. Vi har pratat med PT:n, kostrådgivaren och hälsokonsulten Henric Rosvall för att ta reda på hur du kommer igång och håller motivationen på topp.

Bästa löpbanden: De sålde mest under 2019

Har du svårt att bestämma dig för vilket löpband du ska köpa? Vi har tagit reda på vilka löpband som var mest populära hos våra kunder under förra året.

Därför ska du träna med pilatesboll – 6 effektiva övningar

Effektivt, billigt och lättillgängligt. Vi bad PT:n, kostrådgivaren och hälsokonsulten Henric Rosvall om sina bästa tips när det kommer till träning med pilatesboll.

Fritid & marint

Det ska vara roligt att fylla fritiden med aktiviteter och det ska vara möjligt för alla att kunna njuta av en aktiv fritid. Vi på bygghemma.se har ett brett utbud av produkter så du ska kunna välja vad som passar just din livsstil. Det kan vara att fixa till och ta en tur med båten, bygga en lekplats där barnen kan röra eller varför inte skapa ditt egna hemmagym. Du hittar allt du behöver hos oss på bygghemma.se.

En aktiv fritid till alla

När det kommer till fritiden har de flesta något de gillar att göra eller vill prova på. För dig som gillar marina aktiviteter hittar du allt du behöver till fisket och båten hos oss. Den som funderar på den där fjällvandringen till sommaren kan lugnt sätta ihop sin utrustning i god tid. Barn behöver också en aktiv fritid då rörelse och lek är utvecklande. Hos oss kan du hitta inspirationen du kanske behöver för en roligare fritid.

Vilka båttillbehör behövs?

För att båtturen ska bli säker behöver du checka av några punkter. Båtmotorn ska fungera och då kan det vara bra att se till så den startar. Det kan vara dags att byta ut slitna delar eller kanske hela motorn vid behov. Det är bra att även tänka på säkerheten. Då bör bland annat flytvästar, nödljus, GPS och andra sjöräddningsprodukter finnas på plats. Se också över hela båten så att det inte finns några skador. Vi på bygghemma.se har ett brett utbud av högkvalitativa produkter till båten billigt online.