Lackförsegling Hagmans 0,3 L
Lackförsegling Hagmans 0,3 L

Lackförsegling Hagmans
0,3 L

199 kr 230:-

Kampanj

tom 1/11

Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Hagmans Lackförsegling är ett lackskydd med extrem glans och hållbarhet. Ger en hård glansig yta som är lätt att hålla ren. UV-skyddande.
Varumärke

Beskrivning

Hagmans Lackförsegling är ett lackskydd med extrem glans och hållbarhet. Ger en hård glansig yta som är lätt att hålla ren. UV-skyddande.
Användningsområde
Förseglar lack, plast eller gelcoat efter polering och ger ett långtidsverkande hydrofobi lackskydd med långtidsglans och suverän vatten och smutsavstötning. Kan användas på de flesta lacken, piaster och gelcoat på bil, husbil, husvagn, MC, släpvagn, hästkärra och båt mm. Innehåller även UVskydd och skyddar ytan från att mattas av solstrålning. Har skyddande egenskaper som bygger på keramisk nano-teknologi som går på djupet i lacken och härdar tredimensionellt vilket ger ytan en hydrofob, lättskött försegling. Är lacken sliten, matt och smårepig rekommenderar Hagmans att du först polerar med Hagmans Polish Grov eller Fin. Om du använder polermaskin, välj en mjuk rondell, anpassad för finare polering.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca + 5°C upp till +30°C- Spädning: Brukslösning, späds ej.- Lagringstid: Öppnad förpackning 2 år - Basmaterial: Keramiska polymerer, Nafta

Bruksanvisning
Använd endast produkten på väl rengjord och polerad lack, gelcoat etc. Hagmans har alla produkter du behöver för lackrengöring t.ex. Hagmans Polish Grov alt. Fin. Efter polering appliceras Hagmans Lackförsegling med en ren och torr mikrofiberduk. Låt Hagmans Lackförsegling härda i minst 5 min och maximalt 30min. Polera därefter av ytan med en ny ren och torr mikrofiberduk.

Övrigt
Används ej på varma ytor eller i direkt solljus. Omskakas före användning. Använd skyddshandskar och skyddsglasögon. Tål avfettningsmedel.

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14690
TypFörsegling
Volym0,3 l
EAN-nr7315070146903