Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bilvårdspaket Tershine Box Of Gloss 7x100 ml
Bilvårdspaket Tershine Box Of Gloss 7x100 ml

Bilvårdspaket Tershine
Box Of Gloss 7x100 ml

598 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Det har aldrig varit enklare att få ett kanonskick på bilen! Boxen innehåller sju av Tershines storsäljare i behändiga förpackningar på 100 ml styck.
Varumärke

Beskrivning

Det har aldrig varit enklare att få ett kanonskick på bilen! Boxen innehåller sju av Tershines storsäljare i behändiga förpackningar på 100 ml styck.
Relive - Iron Fallout
Relive är en nästan overkligt effektiv fälg och flyrostlösare. Den reagerar på metaller från bromsdamm samt flygrost och löser upp dessa inom några minuter. Produkten är pH–neutral och syrafri vilket gör att den fungerar på alla typer av lacker, plast, metaller, alcoa osv. Nu i en uppdaterad version (drygare, luktar mindre och ännu mer effektiv).

Purify S - Shampoo
Purify S är ett högeffektivt keramiskt schampo som ger väldigt hög glans. Tack vare sitt innehåll gör den inte bara rent utan hjälper till att boosta redan befintligt skydd till nya nivåer. Purify S är en variant på Purify shampoo men med extra keramiska godsaker för maximal glans.

Apex+ - Gloss Booster
Apex+ är en Quick Detailer där huvudfokus ligger på att få ut maximalt med glans! Apex+ skapar en otrolig värme och djup till alla sorters lacker, men det är framförallt när den appliceras ovanpå Refract eller Magnify som den kommer till liv. Vid två lager fungerar den som bäst, samt när den appliceras ovanpå förslagsvis Refract/Magnify. Fungerar på alla typer av befintliga skydd och givetvis som en stand alone-produkt.

Refract v2 - Ceramic Quick Coat
Refract V2 - Ceramic Quick Coat är en helt nyformulerad produkt från grunden upp. Det är en så kallad kallad keramisk spray som ger fantastisk glans, skydd och massvis av avrinning, se den som ett lackskydd light. Den är primärt tänkt att läggas på torr bil med en mikrofiberduk men fungerar såklart även som torkstöd och wet coat.

Refined - Rubber and Trim
Refined är en oljebaserad (petroleum) produkt som återställer dina däck och plastdetaljer i ett drag. Väldigt lättanvänd samt lämnar en slitstark skyddande hinna efter sig. Ger en satin finish som gör det snyggt och fräscht utan några krusiduller!

APC - Interior Cleaner
APC är ett högeffektivt allrengöringsmedel som primärt är tänkt att användas på insidan av fordonet. Lämpar sig mycket väl för exempelvis textil, skinn, plast, gummi med mera. Rengör i ett drag och lämnar ingen jobbig hinna efter sig.

Vision - Glass Cleaner
Vision är en glasputs med härlig doft av barndomsfavoriten Viol. Används på alla glasytor, lämnar en kladdfri och glänsande yta. Kan med fördel användas på både in och utsida samt lämpar sig mycket väl för alla typer av lcd/oled-skärmar inuti fordonet eller i hemmet.

Recensioner (1)

Egenskaper

VarumärkeTershine
Art.Nr.474530
FärgVit
TypBilvårdspaket
Volym0,7 l
EAN-nr7350116638882