Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Fälgrengöring Hagmans 0,5 L Pump

Fälgrengöring Hagmans
0,5 L Pump

95 kr 135 kr

Spara 30 %

Kampanj

Fälgrengöring Hagmans 0,5 L Pump

0,5 L Pump

95 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Hagmans Fälgrengöring löser snabbt och effektivt smuts, flygrost och bromsdamm från bilens fälgar och andra kraftigt nedsmutsade delar. Syrabaserad produkt. OBS! Använd endast på lackerade fälgar!
Varumärke

Beskrivning

Hagmans Fälgrengöring löser snabbt och effektivt smuts, flygrost och bromsdamm från bilens fälgar och andra kraftigt nedsmutsade delar. Syrabaserad produkt. OBS! Använd endast på lackerade fälgar!
Användningsområde
Sprayas på bilens fälgar för att snabbare lösa upp bromsdamm, vägsmuts och fettrester. Produkten är syrabaserad och dina bromsskivor kan oxidera på ytan men det försvinner direkt när du kör bilen. Skonsam mot plast, gummi och lack. Tuff mot smuts. Polerade eller andra obehandlade ytor kan missfärgas av syran i fälgrengöringen. Är du osäker om fälgens ytskikt undersök det innan fälgrengöringen används eller prova på en icke synlig yta. Var även försiktig på ytor målade med enkomponents färg, syran kan vara aggressiv mot lacken. De allra flesta fälgar är lackerade med tvåkomponents färg och då fungerar Hagmans Fälgrengöring mycket effektivt.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca +1°C upp till +30°C.
- Materialåtgång: 1 flaska — 500 ml, räcker till ca 8 hjul.
- Spädning: Brukslösning, späds ej.
- Lagringstid: Minst 2 år.
- Basmaterial: Tensider.

Bruksanvisning
Innan du tvättar bilen, förvissa dig om att du står på en för ändamålet avsedd plats. Spraya rikligt med Hagmans Fälgrengöring på torr fälg så att smutsen suger upp medlet. Tänk på att inte låta medlet torka in. Används inte på varma fälgar eller i starkt solsken. Spola sedan av fälgen stod högtryckstvätt. Rengör en fälg i taget tills alla bilens hjul är rena. Om smutsen är hårt ingrodd, upprepa behandlingen och använd fälgrengöringsborste för att bearbeta smutsen. Svåra asfaltsfläckar löser du enklast med Hagmans Asfaltsväck. För att få en snygg finish, avsluta med att behandla hjulen med Hagmans Däck & Fälgglans.

Övrigt
Hagmans Fälgrengöring ger ännu snabbare rengöring om fälgen är välpolerad. Hos Hagmans hittar du ett komplett program med polerings- och lackskyddsprodukter

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14580
TypFälgrengöring
Volym0,5 l
EAN-nr7315070145807