Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Förtvätt Hagmans Plus 1L Pump

Förtvätt Hagmans
Plus 1L Pump

95 kr 135 kr

Spara 30 %

Kampanj

Förtvätt Hagmans Plus 1L Pump

Plus 1L Pump

95 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Hagmans Förtvätt+/Pre Wash är ett avfettningsmedel i mikroemulsion som snabbt och effektivt löser salt och smuts innan biltvätten.
Varumärke

Beskrivning

Hagmans Förtvätt+/Pre Wash är ett avfettningsmedel i mikroemulsion som snabbt och effektivt löser salt och smuts innan biltvätten.
Användningsområde
Hagmans Förtvätt+ sprayas som förtvätt/ avfettningsmedel på bil, MC, lastbil, buss, husbil, husvagn, hästkärra, släpkärra, båt m.m. Löser snabbt och effektivt upp vägsmuts, salt och mindre asfaltsfläckar från fordonet och gör att resten av tvättningen går snabbare. Går även utmärkt att använda som motortvätt då den löser smörjoljor och fett. Skadar inte lack och gummi.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca +1°C upp till +25°C
- Materialåtgång: 1 flaska – 1liter, räcker till ca 2 bilar (ex. Volvo V70)
- Spädning: Brukslösning, späds ej.
- Lagringstid: Minst 2 år
- Basmaterial: Tensider och lacknafta

Bruksanvisning
Innan du tvättar bilen, förvissa dig om att du står på en för ändamålet avsedd plats med oljeavskiljare. Se till att bilen är fri från grus, stenar och andra grova partiklar som kan repa. Skölj av bilen, helst med högtryckstvätt. Spraya Hagmans Förtvätt+ på bilen. Börja med de nedre delarna som trösklar dörrar och skärmar för att sedan jobba dig uppåt. Låt Hagmans Förtvätt+ verka i ca 2 min. OBS! Låt inte medlet torka in. Spola av bilen med högtryckstvätt. Om det behövs ytterligare rengöring – tvätta bilen med något av Hagmans bilschampon – Vaxschampo, Skumschampo eller Supertvätt. Om du har svårare fläckar på bilen som du vill få bort ex. asfalt och insekter, prova produkter ur Hagmans övriga sortiment, t.ex. Kraftavfettning, Insektsborttagare och Lackrengöringslera.

Övrigt
Hagmans rekommenderar att du för att undvika ett flammigt resultat inte tvättar bilen i direkt solsken, och inte låter Förtvätt+ torka på lacken eller applicerar den på varma ytor. Hagmans Förtvätt+ ger ännu snabbare rengöring om bilen är välpolerad. Hos Hagmans hittar du ett komplett program med polerings- och lackskyddsprodukter.

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14511
TypFörtvätt
Volym1 l
EAN-nr7315070145111