Kraftavfettning Hagmans 4L

Kraftavfettning Hagmans
4L

399 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Hagmans Kraftavfettning är ett kallavfettningsmedel som även fungerar vintertid. Löser snabbt och effektivt asfalt, salt och smuts innan tvätt. Lacknaftabaserat.
Varumärke

Beskrivning

Hagmans Kraftavfettning är ett kallavfettningsmedel som även fungerar vintertid. Löser snabbt och effektivt asfalt, salt och smuts innan tvätt. Lacknaftabaserat.
Användningsområde
Sprayas som asfalts- och smutslösande avfettningsmedel innan tvätt på bil, MC, lastbil, buss, husbil, husvagn, hästkärra, släp, maskiner m.m. Löser snabbt och effektivt upp vägsmuts, salt och asfaltsfläckar från fordonet och gör att resten av tvättningen går snabbare.

Teknisk information
- Appliceringstemperatur: Från ca -20°C upp till +25°C Materialåtgång: 1 flaska – 1liter, räcker till ca 2 bilar (ex. Volvo V70)
- Spädning: Brukslösning, späds ej.
- Lagringstid: Minst 2 år
- Basmaterial: Lågaromatisk nafta Flampunkt: ≥76°C
- Brandklass: 3b

Bruksanvisning
Innan du tvättar bilen, förvissa dig om att du står på en för ändamålet avsedd plats med oljeavskiljare. Spraya Hagmans Kraftavfettning på bilen. Börja med de nedre delarna som trösklar, dörrar och skärmar för att sedan jobba dig uppåt. Applicera inte högre upp än till dörrarnas överkant på personbilar, detta för att inte riskera att kallavfettningen rinner ner in i dörrarna och löser upp rostskyddsmedlet. Låt Hagmans Kraftavfettning verka i minst 1 min för bästa effekt. OBS! Låt inte medlet torka in. Spola av bilen med högtryckstvätt. Helst med hetvatten för bästa effekt. Om det behövs ytterligare rengöring – tvätta bilen med något av Hagmans bilschampon – Vaxschampo, Skumschampo eller Supertvätt. Om du har svårare fläckar på bilen som du vill få bort, prova produkter ur Hagmans övriga sortiment, t.ex. Asfaltsväck, Insektsborttagare och Lackrengöringslera.

Övrigt
Hagmans rekommenderar att du för att undvika ett flammigt resultat inte tvättar bilen i direkt solsken och inte låter Kraftavfettning torka in i lacken. Hagmans Kraftavfettning ger ännu snabbare rengöring om bilen är välpolerad. Hos Hagmans hittar du ett komplett program med polerings- och lackskyddsprodukter.

Egenskaper

VarumärkeHagmans
Art.Nr.HAG14502
TypAvfettning
Volym4 l
EAN-nr7315070145029